Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Γ . Σ. ΚΥΜΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ






O Γ. Σ. Κύμης SEAJETS ανακοινώνει τους άμεσους συνεργάτες του Γιάννη Καστρίτη στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας για την νέα σεζόν.
 
Στη θέση του βοηθού προπονητή παραμένει για τρίτη διαδοχική χρονιά ο Ισίδωρος Κουτσός, όπως επίσης για τρίτη χρονιά θα βρίσκεται στην ομάδα και ο γυμναστής Δημήτρης Πασπαλάς. Η διοίκηση της Κύμης SEAJETS  εκτιμώντας απεριόριστα την εργατικότητα και την προσφορά των κυρίων Κουτσό και Πασπαλά, ανανέωσε την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο τους και για τη νέα σεζόν.




 
Το νέο πρόσωπο στο προπονητικό τιμ της Κύμης SEAJETS είναι ο Δημήτρης Βαρβούνης, ο οποίος θα εκτελεί χρέη βοηθού προπονητή. Ο κ. Βαρβούνης την σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν στο πλευρό του Γιάννη Καστρίτη, ως βοηθός προπονητή των Τρικάλων. Πριν τα Τρίκαλα είχε εργαστεί για δύο χρόνια στην Τυνησία ως βοηθός προπονητής στην ESR Rades, ενώ ενδιάμεσα είχε αναλάβει και την τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας Sfax. Στο παρελθόν βρισκόταν επί σειρά ετών στον Πρωτέα Βούλας, ενώ την σεζόν 2013-14 ήταν πρώτος προπονητής στην Αναγέννηση Σάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: