Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΓΚΑΡΗΣ - ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ



Το διοικητικό μέλλον του ΑΟ Χαλκίς είναι αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο ζήτημα που απασχολεί τους φιλάθλους της ομάδας. Ο Γιώργος Τσαγκάρης μετά από 7 μήνες στο ΔΣ τους 3 από αυτούς στην ηγεσία του συλλόγου σε δηλώσεις που έκανε στο starsports ξεκαθάρισε ότι γενική συνέλευση (αν γίνει) θα γίνει μόνο για οικονομικό απολογισμό και όχι για αρχαιρεσίες και υπογράμμισε τη πρόθεση του να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας.



Το ερώτημα που του τέθηκε έιναι αν θα γίνει γενική συνέλευση και πότε. Ο πρόεδρος της Χαλκίδας απάντησε: "Το αν θα γίνει γενική συνέλευση είναι ένα θέμα που θα το αποφασίσει ο πρόεδρος και κανένας άλλος. Μέχρι τότε βέβαια θα έχουν εξοφληθεί στο ακέραιο όλες οι υποχρεώσεις της ομάδας".

Ο Γιώργος Τσαγκάρης συνέχισε λέγοντας: " Η διοίκηση δεν πρόκειται να παραιτηθεί θα συνεχίσει. Η γενική συνέλευση αν γίνει, θα γίνει μόνο για οικονομικό απολογισμό. Σε διαφορετκή περίπτωση ο απολογισμός θα γίνει με συνέντευξη τύπου".

Παράλληλα άφησε αιχμές για κάποιους που προσβέπουν τη διοίκηση του συλλόγου: "Ας μην τρώγονται μερικοί που θέλουν να καθορίσουν διοικητικές εξελίξεις, τα μέλη αυτής της διοίκησης δεν πρόκειται παραιτηθούν και να γίνουν εκλογές ας μην κάνουν όνειρα".

Παράλληλα στο παρασκήνιο υπάρχουν φήμες ότι στον οικονομικό απολόγισμό θα ακουστούν πολλά για τα χρέη που παρέλαβε η διοίκηση με τον πρόεδρο του ΑΟΧ να μην διαψεύδει τα παραπάνω λέγοντας χαρακτηριστικά: "Κάντε λίγο υπομονή..."

Την ίδια στιγμή μέλη της διοίκησης έχουν ήδη ξεκινήσει να μας δίνουν μια ιδέα για το τι πρόκειται να ακολουθήσει. "Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει πόσα χρήματα κοστίζουν οι μπανάνες" αναρωτήθηκε με νόημα μέλος του ΔΣ



Γιώργος Γιωτας

Δεν υπάρχουν σχόλια: