Τρίτη 23 Μαΐου 2017

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ...............


Τα πρωταθλήματα  σε όλα τα αθλήματα τελείωσαν και  πλέον το ενδιαφέρον θα πάει στις παραλίες.
Σε έναν μίνι  απολογισμό της χρονιάς μπορούμε να πούμε ότι είχαμε μια πετυχημένη αγωνιστική περίοδο με τις ομάδες της Εύβοιας να πρωταγωνιστουν.



Ο Γ.Σ. Κύμης έμεινε στην κατηγορία και θα αγωνίζεται και του χρόνου στην Basket League, επίσης ο Ηρακλής Χαλκίδας θα βρίσκεται και αυτός στην Volley League. Στο ποδόσφαιρο είχαμε την καταπληκτική πορεία του ΑΟ Χαλκίς στον δεύτερο γύρο του πρωταθληματος και την κατάκτηση της δεύτερης θέσης που ίσως την φέρει στην Football League. 
Η ομάδα της ΑΕ Ιστιαίας  με πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο στις τελευταίες αγωνιστικές κατάφερε να κρατήσει την κατηγορία και του χρόνου θα την δούμε και πάλι στην Γ Εθνική.
Στην Γ Εθνική θα έχουμε ακόμα μια ομάδα από την Εύβοια, τον Ταμυναικο που πήρε το πρωτάθλημα στην Α κατηγορία της Ευβοίας.
Σε γενικές γραμμές καλά τα πήγαν οι ομάδες μας  στις Εθνικές κατηγορίες με εξαίρεση την Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου, τις Αβαντιδες οι οποίες τερμάτισαν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας στην Α κατηγορία με αρνητικό ρεκόρ . Χωρίς νίκη , χωρίς ισοπαλία και με πραγματικούς διασυρμούς στους αγώνες που έδωσε. 
Μια καλή χρονιά και για τον ΝΟΧ ο οποίος έχει εξασφαλίσει την δεύτερη θέση στην Α2 κατηγορία του πόλο.
Αρκετές διακρίσεις  μέσα στην χρονιά και στα αγωνίσματα του στίβου τα οποία συνεχίζονται.
Καλό καλοκαίρι λοιπόν και το Κοντά Στα Σπορ θα βρίσκεται εδώ για να σας ενημερώνει για ότι ( παίζει ) . Τα ρεπορτάζ συνεχίζονται και πλέον θα ασχοληθούμε και με αθλήματα της παραλίας. Beach soccer - Beach Volley θα έχουν την τιμητική τους πλέον και ελπίζουμε να περάσουμε ένα καυτό καλοκαίρι.

Σχετική εικόνα

ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΣΠΟΡ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!!




Δεν υπάρχουν σχόλια: