Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ - ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ


Η χρονιά για την ομάδα της ΑΕΚ Χαλκίδας ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς. Ομάδα μοντέλο και με στόχο την άνοδο στην Γ Εθνική.
Με το όσα έγιναν στην συνέχεια και με την ανάληψη της διοίκησης του ΑΟ Χαλκίς από τον κύριο Ελευθεριάδη και την αποχώρηση του προπονητή και των ποδοσφαιριστων από την κιτρινόμαυρη ομάδα για να ενισχύσουν την Χαλκίδα σηματοδοτουσαν  και την αποδυνάμωση της ΑΕΚ.



Ο κύριος Ελευθεριάδης αφού ( έφαγε ) πόρτα από την διοίκηση της Χαλκίδας γύρισε στην πρώτη του αγάπη, την ΑΕΚ Χαλκίδας. Η ομάδα πλέον ήταν ( διαφορετική ) με νεαρούς ποδοσφαιριστες και με έναν παλαίμαχο ποδοσφαιριστη της ομάδας στον πάγκο της. ( Δαβρης ), έκανε μια πορεία σημαντική στο πρωτάθλημα της Α κατηγορίας. Πολλοί πίστευαν ότι η ομάδα θα είχε πρόβλημα ακόμα και για παραμονή στην κατηγορία. Όμως οι πιτσιρικάδες τους διέψευσαν και έπαιξαν και καλό ποδόσφαιρο ( όλοι μίλαγαν για τους μικρούς της ΑΕΚ ). και την ομάδα την διατήρησαν στις πρώτες θέσεις.
Η ΑΕΚ Χαλκίδας τερμάτισε στην 4η θέση με 43 βαθμούς . είχε 13 νίκες - 4 ισοπαλίες και 13 ήττες.
Τώρα  η επόμενη μέρα  θα πρέπει να γίνει ένας σωστός προγραμματισμος να υπάρχει η βάση με τους παίκτες που τελείωσαν το πρωτάθλημα και να γίνει ενίσχυση σε θέσεις όπου χρειάζεται. Βέβαια όλα αυτά ανάλογα με τις προθέσεις και τους στόχους που θα έχει ο κύριος Ελευθεριαδης.
Ένα είναι το σίγουρο .....Αυτη η ομάδα έχει μέλλον!!!!

.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν φέτος με την φανέλα της ΑΕΚ Χαλκίδας ήταν.

Μητακιδης - Θωμας - Λουκας - Τσουτης - Αγγελατος Δ. - Βεζιρτζογλου - Μπακομητρος - Ανεστης - Αγριοδημος Ταυταριδης - Τζουβαρας - Γιαλος - Βρεττος - Γεωργακας - Ζευγολατης - Αναστασιου - Τζαβρας - Αγγελατος Γ. - Μπασινας - Βελης - Μετοχιατης - Ντεγιαννης - Λειβαδιτης - Σμυρναιος - Σεινταρασι - Κοκαλας - Μπισμπικοπουλος - Παπαδακης- Ντουρμας - Τσιμηχοδημος. 

Από τον πάγκο της ΑΕΚ περάσαν οι Αντώνης Αυλωνιτης ( βοηθός Δ. Γατοπουλος ) - Γιώργος Δαβρης . Ο μόνος σταθερός και εργάτης πραγματικός της ομάδας ο γενικός αρχηγός Αλέκος Χναρης ( ένα μεγάλο ευχαριστώ στον συμπαίκτη και φίλο ). Ο Χναρης είναι ο άνθρωπος που εδώ και χρόνια κρατάει την ιστορία της ΑΕΚ Χαλκίδας. 

Απόστολος Αβερκιαδης 







Δεν υπάρχουν σχόλια: