Κυριακή 7 Μαΐου 2017

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ - ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΤΕΛΙΚΑ


Η ομάδα των Δικηγόρων Χαλκίδας πάνε απο επιτυχία σε επιτυχία.
Έχοντας στον πάγκο της ομάδας σαν προπονητή τον Χρήστο Πατσατζογλου σημειώνουν νίκες και πέτυχαν την πρόκριση τους στα τελικά του πρωταθληματος που θα γίνουν στο Αγρίνιο.
Στο φετινό πρωτάθλημα η ομάδα της Χαλκίδας έχει πετύχει να προκριθεί στα τελικά παρότι απομένει μια αγωνιστική , η ομάδα έχει συγκεντρώσει 10 βαθμούς και βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. .
Έχει νικήσει τον Ισοκράτη Αθηνών 2 - 0 ,τον Δημοσθένη Αθηνών  2 - 1 εντός έδρας και 2 - 4 εκτός έδρας . Επίσης έχει μια ισοπαλία την χθεσινή με το Ηράκλειο ενώ στην Κρήτη γνώρισε την ήττα. 
Η ομάδα των Δικηγόρων Χαλκίδας πετυχαίνουν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά την πρόκρισή τους στα τελικά του Πανελληνίου Πρωταθληματος Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος .που φέτος  θα διεξαχθεί στο Αγρίνιο από 28 / 6  έως 9 /7 . 






 Ο Χρήστος Πατσατζογλου σαν προπονητής στην ομάδα των Δικηγόρων Χαλκίδας έχει δώσει το κάτι παραπάνω και με σωστές προπονήσεις και τακτική που βγαίνει μέσα στο γήπεδο, έχει βοηθήσει έτσι ώστε η ομάδα να φέρνει μόνο θετικά αποτελέσματα. 
Έκτος από πολύ καλός παίκτης λοιπόν ο Χρήστος φαίνεται να το έχει και με την προπονητική και με την εμπειρία που έχει αποκτήσει τόσα χρόνια, νομίζουμε ότι θα πρέπει κάποια στιγμή να κάνει το επόμενο βήμα την καριέρα του και πλέον να τον βλέπουμε όρθιο στην άκρη ενός πάγκου ομάδας. 




Δεν υπάρχουν σχόλια: