Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ

Ο Α.Ο. Ηρακλής Ψαχνών ολοκληρώνει την αγωνιστική του πορεία για την περίοδο 2016-2017 με ένα σπουδαίο φιλικό αγώνα αντιμετωπίζοντας την ομάδα της  ΠΑΕ Ολυμπιακός Πειραιώς (Κ20) την Τετάρτη 24 Μαΐου και ώρα 19:00 στο δημοτικό στάδιο Ψαχνών.

Η ομάδα του Α.Ο.  Ηρακλή Ψαχνών μετά την επανεκκίνηση που πραγματοποιήθηκε το 2016 ολοκληρώνει μία χρονιά η οποία την βρίσκει να έχει κατακτήσει το κύπελλο Ευβοίας, να έχει την δεύτερη καλύτερη θέση στην επίθεση με 61 γκολ και έχοντας αναδείξει ως πρώτο σκόρερ  στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο Ευβοίας με 25 και 12 γκολ αντίστοιχα τον Τάσο Μαναρίτσα.
Με την εκπλήρωση των στόχων που είναι τεθεί την περίοδο που μόλις ολοκληρώθηκε η ομάδα του Ηρακλή Ψαχνών αποχαιρετά τους φιλάθλους της με έναν φιλικό αγώνα απέναντι σε μία σπουδαία ομάδα προετοιμαζόμενη παράλληλα να ανεβάσει τον πήχη ψηλότερα για την επόμενη χρονιά.

Η παρουσία των φιλάθλων θα είναι σημαντική, αφενός για την στήριξη της όλης προσπάθειας που γίνεται και αφετέρου για να τιμήσει την παρουσία του Ολυμπιακού Πειραιώς η οποία έρχεται για δεύτερη φορά στα Ψαχνά μετά το 1988.

Εκ του Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: