Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΣΠΟΡ - ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ


4ος ΑΓΩΝΑΣ  ΔΡΟΜΟΥ 


Το «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» οργανώνει τον 4ο αγώνα δρόμου για καλό σκοπό.
Συμμετέχουμε ενεργά σε μια γιορτή ανθρώπινης θέλησης και αλληλεγγύης.
Την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017 στις 9 το πρωί στη Λίμνη Μαραθώνα, τρέχουμε για το «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» με μοναδικό αντίτιμο για τη συμμετοχή μας, την προσφορά μας σε τρόφιμα.
Τα τρόφιμα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, στην Αποστολή της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και το Δήμο Μαραθώνα.
Ο 4ος Αγώνας Δρόμου «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» έχει δύο διαδρομές:



Α΄Διαδρομή: 10 χιλιομέτρων με εκκίνηση στις 9:00 το πρωί
Β΄Διαδρομή: 5 χιλιομέτρων με εκκίνηση στις 9:05 το πρωί.
Η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει στο πλάτωμα του φράγματος (από την πλευρά του Μαραθώνα), ενώ ο τερματισμός, στην είσοδο των εγκαταστάσεων της ΕΥΔΑΠ.
Την ημέρα και τη στιγμή, που θα παραλάβουν οι δρομείς το πακέτο της συμμετοχής τους (μπλουζάκι, νούμερο αγώνα, chip χρονομέτρησης και πληροφοριακό υλικό της διαδρομής), θα πρέπει να παραδώσουν το πακέτο τους σε τρόφιμα μακράς διάρκειας. Ό,τι μπορεί ο καθένας.
Οι θέσεις είναι περιορισμένες, γι’ αυτό μπείτε στοagonasdromou.oloimaziboroume.gr εγκαίρως και δηλώστε τη συμμετοχή σας, οι εγγραφές θα κλείσουν την Κυριακή 28/5 στις 00:00.
Επίσης, στην ίδια ιστοσελίδα, όσοι από τους φίλους του «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» θέλουν να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους στη διεξαγωγή του αγώνα, μπορούν να το δηλώσουν.
Για να συμμετάσχει κάποιος στον αγώνα δρόμου, θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του ή να υπάρχει γονική συναίνεση για τη συμμετοχή των παιδιών. 4ος Αγώνας Δρόμου «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ»
Ο αγώνας θα διεξαχθεί με την υποστήριξη της ΕΥΔΑΠ.

Το 
Κοντά Στα Σπορ στηρίζει την προσπάθεια του Όλοι Μαζί Μπορούμε και θα ειναι 
μαζί σε όλες τις 
προσπάθειες 
για να στηρίξουμε ανθρώπους που έχουν την ανάγκη για τροφιμα κλπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: