Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΥΧΗ



Άτυχη η συγκινητική Ελληνική ομάδα!



Όχι τέτοια «τύχη» βρε παιδιά! Μετά από ένα σπουδαίο αγώνα και πάμπολλες ευκαιρίες απέναντι στην εξαιρετική Σλοβενία του Μίρνες Σίσιτς, η Ελληνική ομάδα minifootball έσπασε καρδιές με τις ευκαιρίες που έχασε στο 2-2 της κανονικής διάρκειας του αγώνα και «έπεσε» στα πέναλτι, αφού ο Λευκαρίτης αστόχησε στο τελευταίο πέναλτι. Ένας δραματικός αποκλεισμός στους «16» για τη ομάδα του Αντρέα Ντρένοβα, η οποία κέρδισε το χειροκρότημα με το επιθετικό της παιχνίδι και τις φάσεις που δημιούργησε.
 
Το ματς ξεκίνησε εντυπωσιακά. Μόλις στο 2ο λεπτό, ο Γιώτης γύρισε από δεξιά τη μπάλα στον Τζανέτο και αυτός με ένα σουτ πάσα στον Γκιάλη άνοιξε το σκορ για την Ελληνική ομάδα. Η απάντηση των Σλοβένων ήταν άμεση, με τον Κος να ισοφαρίζει στο 4’.




 
Στο 9’ ο Λευκαρίτης είδε στο συρτό του σουτ να περνά μόλις άουτ. Στο 11΄ ο Γκιάλης ανάγκασε τον Πρίνεγκ στην απόκρουση του πρώτου μέρους. Στο 14’, η εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Λευκαρίτη είχε ως αποτέλεσμα η μπάλα να περάσει λίγα εκατοστά δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι. Ένα λεπτό πριν λήξει το πρώτο μέρος, οι Σλοβένοι πήραν κεφάλι στο σκορ με το 2ο γκολ του Κος στον αγώνα.
 
Στην επανάληψη, ο Κεφάλης είχε καλό σουτ στο 27΄, με την ομάδα μας να πιέζει  για την ισοφάριση. Στο 29’, ο Κεφάκης κέρδισε φάουλ σε  αντεπίθεση της Ελληνικής ομάδας και ο εξαιρετικός Γιώτης ισοφάρισε σε 2-2 με άριστη εκτέλεση μέσα σε γενική αποθέωση. Ο Καραβίδας έπιασε μοναδικό βολ-πλανέ στο 36’ για να διώξει και πάλι με υπέρενταση ο Πρίνεγκ και στην επόμενη φάση για την Ελληνική ομάδα, ένα χαμένο τετ-α-τετ μας στέρησε την ευκαιρία να ανακτήσουμε το προβάδισμα στο σκορ. 
 
Στις καθυστερήσεις, ο Τζανέτος έχασε άλλη μία μεγάλη ευκαιρία για την Ελληνική ομάδα στο τετ-α-τετ και το ματς οδηγήθηκε στα πέναλτι, εκεί όπου ο Λευκαρίτης έχασε το τελευταίο πέναλτυ των Ελλήνων, με τους Σλοβένους να σκοράρουν και στα 3 και να παίρνουν μία τυχερή πρόκριση για τους «8».
 
Η σειρά των πέναλτι:
 
Τζανέτος 1-0
 
Ρόμπερ 1-1
 
Γκιάλης 2-1
 
Απατιτς 2-2
 
Λευκαρίτης - απόκρουση Πρίνεγκ
 
Κλέμεντσιτς 3-2
 
ΕΛΛΑΔΑ (Ντρένοβα): Ξανθός, Λευκαρίτης, Ταραμάς, Γκιάλης, Τζανέτος, Καραβίδας, Στάμος, Γιώτης, Μπαστάκης, Κεφάκης, Σπαντιδέας, Ζάχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: