Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

ΑΟ Ν ΑΡΤΑΚΗΣ




Η αγωνιστική απαξίωση της Ν. Αρτάκης τα δυο τελευταία χρόνια ήταν κάτι αφύσικο για το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο που είχε συνηθίσει τους "ερυθροκίτρινους" πρωταγωνιστές. Ο ΑΟΝΑ έφτασε στην απόλυτη απαξίωση και το 2017 λίγο έλειψε να μπει σε περιπέτειες σχετικά με τη παραμονή του στη κατηγορία.





Όλα αυτά αλλάζουν καθώς από εχθές το βράδυ στο σύλλογο υπάρχει νέα διοίκηση με πρόεδρο τον Γιάννη Βαγιάννη έναν Αρτακιανό επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στην Αθήνα. Ο νέος πρόεδρος της Αρτάκης τα τελευταία χρόνια έχει ραγδαία αύξηση του οικονομικού κύκλου στις επιχειρήσεις του μέσω καινοτόμων προγραμμάτων που έχει δημιουργήσει. 

Οι συζητήσεις μαζί του κρατάνε περίπου δυο μήνες τώρα με τον ίδιο να θέτει ως όρο για την εμπλοκή του με την ομάδα τη παρουσία των Νίκου Ματζάνα και Βαγγέλη Χρυσού το διοιικητικού διδύμου δηλαδή που είχε οδηγήσει στη κατάκτηση του ντάμπλ πριν τέσσερα χρόνια. Παράλληλα στο ΔΣ θέση έχουν πάρει ο Στέλιος Σχίζας και ο Γιώργος Μαρκόπουλος κσι πλέον δημιουργείται μια πανίσχυρη διοίκηση.

"Στόχος μας είναι να πάμε την ομάδα όσο ψηλότερα γίνεται" δήλωσε στο starsports o Νίκος Ματζάνας

Δεν υπάρχουν σχόλια: