Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

ΜΠΛΕΤΣΑΣ - ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ


Ολοκληρώθηκε η συμφωνία μεταβίβασης της διοίκησης της ΠΑΕ Αναγέννηση στον Κλάους Μίλερ και η σταδιακή παραχώρηση των μετοχών του απερχόμενου προέδρου Βασίλη Μπούρμπου.
Μετά το πέρας της συμφωνίας και της συνέντευξης που παραχώρησε ο νέος πρόεδρος, ο Βασίλης Μπούρμπος έκανε την εξής δήλωση: «Σήμερα ολοκληρώθηκε η συμφωνία για την μεταβίβαση της διοίκησης της ΠΑΕ στον κ. Μίλερ. Σταδιακά θα γίνει και η παραχώρηση των μετοχών μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου εφόσον τηρηθούν οι όροι και η συμφωνία που έχουμε προσυπογράψει. 



Εύχομαι στον κ. Μίλερ καλή δύναμη για την προσπάθεια που θα κάνει  και προτρέπω όλο το φίλαθλο κόσμο της Αναγέννησης να στηρίξει, ώστε η αγαπημένη μας ομάδα να γίνει ακόμη πιο δυνατή. Πάνω απ’  όλους μας είναι η Αναγέννηση».
Από την πλευρά του, ο Κλάους Ντίτερ Μίλερ ανέφερε ότι αναλαμβάνει τα χρέη της Αναγέννησης, ενώ γενικός υπεύθυνος (όπως χαρακτηριστικά είπε) θα είναι ο Βαλάντης Μπλέτσας.


Μαζι με τον κυριο Μπλετσα και ο Στέφανος Σωτηριου ο οποίος όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας θα είναι και στην ομάδα του Αιγινιακου.
Περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις για να επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: