Κυριακή, 25 Ιουνίου 2017

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.........


Τελικά κάτι πάει να γίνει. Σύμφωνα με πληροφορίες μας μέσα στην επόμενη εβδομάδα μπαίνουν  συνεργεία για την αποκατάσταση του γηπέδου που βρίσκεται λίγο πριν την ψηλή γέφυρα.
Το Μουστακα -  Τσιωτη  επέστρεψε λοιπόν στον ΔΟΑΠΠΕΧ και πλέον μπήκε το πρόγραμμα να παραδοθεί  στις  ομάδες που θα το χρησιμοποιησουν. 
Να ενημερώσουμε ότι η μορφή του γηπέδου δεν είναι αυτή που φαίνεται στις φώτο οι οποίες είναι παλιές. Η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου είναι άσχημη ως ανύπαρκτη, όποτε και θα πρέπει να γίνουν αρκετές εργασίες. 
Θετική εξέλιξη πάντως γιατί θα βοηθήσει τις ομάδες να κάνουν καλύτερο προγραμματισμο και να έχουν μια έδρα ένα ( σπίτι ) και όχι να ψάχνουν να βρουν που θα κάνουν προπονήσεις και που θα παίξουν.
Δεν ξέρουμε βέβαια τι μορφή θα έχει ο αγωνιστικός χώρος , θα είναι φυσικό χόρτο όπως ήταν η θα γίνει με πλαστικό?. Η μια περίπτωση θα χρειάζεται πολύ προσοχή και συντήρηση ενώ η δεύτερη περίπτωση θα εξυπηρετήσει περισσότερες ομάδες . Περιμένουμε και θα δούμε , ότι γίνει πάντως καλό θα είναι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: