Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017

ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ - Η ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ


Μετα το (  ΣΟΚ ) της περσινής χρονιάς με την παραχώρηση παικτών , προπονητών , διοίκησης στον ΑΟ Χαλκίς και με όσα ακολούθησαν , η ΑΕΚ είναι εδώ και πρέπει να προχωρήσει.
Η χρονιά μετά από όσα έγιναν θα πρέπει να θεωρηθεί πετυχημένη, από την άποψη ότι οι πιτσιρικάδες που έμειναν να ( βγάλουν τα κάστανα από την φωτιά ), τα κατάφεραν. 
Η ομάδα τερμάτισε στην τετάρτη θέση της βαθμολογίας και μάλιστα με εξαιρετικές εμφανίσεις. 
Τώρα η επόμενη μέρα ..... Θα πρέπει να γίνει από την αρχή μια οργάνωση σε όλους τους τομείς για να μη γίνουν τα λάθη του παρελθόντος. Στη χθεσινή γενική συνέλευση δεν υπήρχε απαρτία και η διοίκηση όρισε νέα την επόμενη Τετάρτη. 
Συμπαιρασμα ....Θα πρέπει να γίνει πολύ μα πάρα πολύ δουλειά έτσι ώστε να ( μαζευτούν ) και πάλι τα κομμάτια της ομάδας. 
Διοίκηση - Παλαίμαχοι - φίλαθλοι να γίνουν ένα να υπάρχουν μέλη με συνδρομές ανάλογα της οικονομικής δύναμης του καθενός και βέβαια ο σωστός προγραμματισμος από πλευράς τεχνικής ηγεσίας ( Γιώργος Λάμπρου ).
Η ΑΕΚ Χαλκίδας θέλει και μπορεί να είναι στην κορυφή του Ευβοϊκού Ποδοσφαιρου αρκεί να γίνουν οι σωστές κινήσεις και βέβαια χρειάζεται υπομονή , δύναμη και δουλειά. 

ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ  Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ.


Απόστολος Αβερκιαδης  ( Παλαίμαχος ποδοσφαιριστης 1987 - 2004 ) 

Δεν υπάρχουν σχόλια: