Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ - ΑΡΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 1 - 4 ΤΟ ΠΑΛΕΨΑΝ



Η σπουδαια πορεια  της ομαδα των Δικηγορων Χαλκιδας στο Πανελληνιο Πρωταθλημα σταματησε εχθες στον ημιτελικο απεναντι στην περσινη φιναλιστ  ομαδα του ΑΡΜΑ Θεσσαλονικης.
Η ηττα με 4  -1 δεν ανταποκρινεται στην εικονα του αγωνα , με την Χαλκιδα να ειναι πολυ καλη στο πρωτο ημιχρονο οπου και προηγηθηκε με ενα παληκαρισιο γκολ του Θανου Παλαιολογου ο οποιος ( παλεψε ) με τους δυο αμυντικους που βρεθηκαν μπροστα του και με ψηλοκρεμαστο σουτ εστειλε την μπαλα στα διχτυα . 

Το ΑΡΜΑ Θεσσαλονικης καταφερε να ισοφαρισει στο 44 με κεφαλια μεσα απο την περιοχη κανοντας το 1   - 1.
Στο δευτερο ημιχρονο η Χαλκιδα σταθηκε ατυχη με τον Σταθαρα και Μποκαρη να παιζουν τραυματιες απο το πρωτο ημιχρονο και ετσι η Χαλκιδα πληρωσε την κουραση (  5 αγωνες σε 10 μερες ) και το μικρο ροστερ. 
Η ομαδα της Θεσσαλονικης εκμεταλευτικε τα αμυντικα λαθη των Χαλκιδεων και καταφερε να γυρισει το ματς και να παρει την νικη με 4  - 1 παιρνοντας το εισιτηριο για το τελικο.
Η ομαδα της Χαλκιδας πραγματοποιησε καταπληκτικες εμφανισεις και καταφερε να φτασει μεχρι και τα ημιτελικα του φετινου πρωταθληματος .
Μια διακριση καλυτερη απο την περσινη οπου ειχε σταματησει στα προημετελικα και δειχνει οτι εγινε μια σωστη προετοιμασια  και καλη δουλεια απο τον προπονητη Χρηστο Πατσατζοογλου.


Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Κοντσιλιδης - Σπανοπουλος - Σταθαρας - Σπυροπουλος - Μποκαρης - Μπουρμας Η - Παπαδοπουλος - Μπουρμας Θ - Δεληγιαννης - Χαλβατζης. ( επαιξαν και οι Γεροκωσταντης - Ποθητακης - Τσαλας 


Δεν υπάρχουν σχόλια: