Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

ΑΟ ΘΗΒΑΣ - ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ

18582215_1902659806623779_7893589632680175477_n

Ο δρόμος προς τη… διάλυση αρχίζει να πλανάται στην πόλη της Θήβας για την ομάδα. Στην γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε παρά τις υποσχέσεις δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση και παρουσία από τους θεσμικούς και μη φορείς της πόλης κι έτσι τα μαύρα σύννεφα «απλώθηκαν’ στον ουρανό.



Είναι πραγματικά ντροπή για μια μεγάλη πόλη να μην μπορεί να βοηθήσει κανείς. Μάταια οι 50 περίπου φίλαθλοι που παραβρέθηκαν περίμεναν μια αχτίδα φωτός. Δεν ήρθε ποτέ καταδεικνύοντας έτσι την μεγάλη αδιαφορία που υπήρχε. Ακόμα και ο Δήμαρχος μόνο ένα τηλεφώνημα έκανε και υποσχέθηκε να συναντηθεί με την τριμελή επιτροπή. Καλό καλοκαίρι δηλαδή. Παρά τις προσωπικές προσκλήσεις ουδείς ανταποκρίθηκε και το μέλλον της ομάδας φαντάζει πλέον ζοφερό.

Η αρχική αισιοδοξία του πρώην προέδρου Θανάση Βυλλιώτη που παραβρέθηκε ο ίδιος μετατράπηκε σεπλήρ η απογοήτευση. «Δυστυχώς τα είδατε και μόνοι σας, Κανένα ενδιαφέρον. Ένα απολύτως τίποτα. Που είναι όλοι τους; Που είναι οι φορείς της πόλης; Εγώ ήρθα για να δω κάτι καλό και να μπω και μπροστάρης ακόμα. Αλλά δυστυχώς μου έδωσαν την εντύπωση ότι όλοι ψάχνουν για ένα ακόμα «θύμα». Φυσικά δεν θα το κάνω εγώ αυτό. Πίστευα ότι κάτι θα μπορούσε να γίνει. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας και ντρέπομαι γι’ αυτό. Ντροπή…» θα πει στο stereasports απογοητευμένος και αηδιασμένος ο Θανάσης Βυλλιώτης.

Αν δεν υπάρξει κάτι το συνταρακτικό σίγουρα η ομάδα μπορεί να οδηγηθεί στο πρωτοδικείο και ξέρουμε πολύ καλά τι σημαίνει αυτό.
Δυστυχώς ο Α.Ο. Θήβα οδεύει μαθηματικά προς τη… διάλυση. Δυστυχώς…
stereasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: