Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

ΗΛΙΑΣ ΜΠΟΥΡΜΑΣ - ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ


Ένα υπέροχο 10 ήμερο ποδοσφαιρικό ταξίδι έφτασε στο τέλος του.
Δυστυχώς αν και για ένα ημίχρονο ήμασταν κοντά στο "όνειρο" του τελικού , η δυναμικότητα του αντιπάλου σε συνδυασμό με κάποια δικά μας λάθη είχαν σαν αποτέλεσμα την δίκαιη επικράτηση του ΑΡΜΑ Θεσσαλονίκης και την πρόκρισή του στον μεγάλο τελικό της Κυριακής.

Έχοντας στις αποσκευές το "μετάλλιο" της συμμετοχή μας στην 4αδα του 33ου ΠΠΠΔΣ , που ήταν και ο στόχος που δεν τολμούσαμε να ξεστομίσουμε όταν ξεκινούσαμε για το Αγρίνιο, αλλά και πάρα πολλές υπέροχες στιγμές , επιστρέφουμε στα σπίτια και τα γραφεία μας που επι 10 ημέρες ανεχόντουσαν την τρέλα μας, γεμάτοι ικανοποίηση για όσα με πολλή δουλειά, πετύχαμε φέτος και τα οποία αφιερώνουμε στον άτυχο της παρέας μας Γιώργο Παπασπύρου .



Καλή επιτυχία στις ομάδες του Σόλωνα και του ΑΡΜΑ στον αυριανό τελικό και πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την αρτιότερη διοργάνωση ever...
ΥΓ. Ένα μεγάλο ευχάριστω από όλους μας στον Απόστολο Αβερκιάδη που μας έκανε το δώρο να αποτυπώσει όπως μόνο αυτός ξέρει όλες τις υπέροχες στιγμές που ζήσαμε εδώ και στον αφανή ήρωα της ομάδος μας τον Βασιλάκη Πίσχινα που μας παρείχε τις πολύτιμες υπηρεσίες του μην αφήνοντας κυριολεκτικά να μας λείψει τίποτα .









Δεν υπάρχουν σχόλια: