Κυριακή, 16 Ιουλίου 2017

Το "σήκωσε" στην Κ. Αχαγιά.... Πρωταθλητής Ελλάδος ο Α.Ο. ΚεφαλληνίαΕπανήλθε και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο, 4 παιχνίδια 4 νίκες, στη θέση που του ανήκει, στην κορυφή, ο Α.Ο. Κεφαλληνία, αφού πριν από λίγο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα άμμου 2017, στο γήπεδο SAO Beach soccer στην Κάτω Αχαγιά, σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, απέναντι στη Νάπολη Πατρών, επικρατώντας εύκολα με τελικό σκορ 4-3.


Η ομάδα AO Κεφαλληνια  στέφεται πρωταθλήτρια Ελλάδος μετά από τέσσερα χρόνια (2016) και είναι το δεύτερο της ιστορίας της.
Στο μικρό τελικό που προηγήθηκε του τελικού ο Φίλιππος Αθηνών επικράτησε των Αγίων με σκορ 6-5 και ολοκλήρωσε την παρουσία του στο φετινό πρωτάθλημα, κατακτώντας την 3η και τιμητική θέση της τελικής κατάταξης και ο αντίπαλος του στην 4η.

Αμέσως με τη λήξη του τελικού, έγιναν οι απονομές και παραδόθηκε το κύπελλο του πρωταθλητή στον αρχηγό της ομάδας Θ. Τριανταφυλλίδη, μέσα σε τρελά πανηγύρια ποδοσφαιριστών, τεχνικού team, αλλά και των ανθρώπων της, Βαλσαμής-Μαζαράκης Γ.-Μαζαράκης Β, που ήταν στην Κάτω Αχαγιά για να την στηρίξουν.
Σκόρερ
Α.Ο. Κεφαλληνία:Μπίρης, Παπαευστρατίου, Τριανταφυλλίδης,
Γκριτζάλης από 1.
Νάπολη: Αβράμης, Γκοτσόπουλος, Μικελάτος από 1.
Διαιτητές:1ος Θεοδωρόπουλος, 2ος Τζαφόλιας και 3ος Φίτσας.Οι συνθέσεις
Α.Ο. Κεφαλληνία:Θωμάς, Τριανταφυλλίδης, Γκριτζάλης, Παπαευστραθίου, Μπίρης, Ευγενίου, Βιδάλης, Φλέγγας, Μόνος, Καφαντάρης, Μάρκος.

Νάπολη:Χάχαλης, Διαμαντόπουλος, Παπαζαφείρης, Αβράμης, Μαρίδης, Μικελάτος, Ζαχαρίου, Μπουρδάκης, Σταυρόπουλος, Γκοτσόπουλος, Γεωργικόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: