Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017

ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ.......


Είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε στο Αγρίνιο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δικηγορικών Συλλόγων . 
Οι πρώτες εντυπώσεις ήταν θετικές με την οργάνωση και την ποιότητα των παροχών που υπήρχαν για τις αποστολές των ομάδων που βρέθηκαν εκεί για να διεκδικήσουν την κούπα.
Όταν έφτασε η στιγμή να πάμε στα γήπεδα για να αγωνισθούν οι ομάδες , εκεί ήταν που πάθαμε το σοκ της ζωή μας. 
Υπέροχα γήπεδα , προσεγμένα με άψογο αγωνιστικό χώρο με φυσικό χόρτο και κανένα γήπεδο με πλαστικό.Γήπεδα  που αγωνίζονται ομάδες που συμμετέχουν στις τοπικές κατηγορίες  και πραγματικά εκεί υπάρχει μεράκι , όρεξη και διάθεση να προσφέρουν οι υπεύθυνοι του Δήμου στον αθλητισμό της περιοχής τους.  
Αμέσως μου ήρθε στο μυαλό  η ( δίκη ) μας περίπτωση εδώ στην Χαλκίδα όπου ο ΔΟΑΠΠΕΧ αδιαφορεί για την κατάσταση των γηπέδων και των αθλητικών εγκαταστασεων και άπλα οργανώνουν καρναβάλια και άλλες εκδηλώσεις που στοιχίζουν στον κόσμο της Χαλκίδας δεκάδες χιλιάδες ευρώ. 
Θα πρέπει κύριοι του ΔΟΑΠΠΕΧ να κάνετε μια βόλτα στο Αγρίνιο και να μιλήσετε με τους ανθρώπους εκεί μπας και πάρετε κάποιες ιδέες .

Υ.Γ. θα ακολουθήσει ρεπορτάζ από την τραγική κατάσταση και εγκατάλειψη των γηπέδων Βουρκου - Κανηθου - Πάρκο του Λαού - Μουστακα Τσιωτη. Έτσι για να δούμε τα χάλια της δημοτικής αρχής στα θέματα του αθλητισμού. 

Απόστολος Αβερκιαδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: