Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ



Το Σωματείο με την επωνυμία «Α.Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ, με απόφαση του Δ.Σ. συγκαλεί σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό του, τα μέλη του Σωματείου σε Τακτική Γενική Συνέλευση,
που θα διεξαχθεί στις 14 Ιουλίου 2017 ημέρα Παρασκευη και ώρα 19.30, η οποία θα λάβει χώρα στα Ψαχνά, στην αίθουσα των Διατηρητεων Κτιρίων (Πλατεία Ψαχνών), με τα ακόλουθα θέματα ημερήσιας διάταξης:




  1. Εκλογή Προέδρου της Συνέλευσης και νέων μελών Εξελεγκτικής Επιτροπής.
  2. Επικύρωση των Αποφάσεων της τελευταίας Γ.Σ. έτους 2016.
  3. Διοικητική και Οικονομική Ενημέρωση απο τα αρμοδια μέλη του ΔΣ για την περίοδο 1 Ιουνίου 2016 μέχρι 30 Ιουνίου 2017. Ενημέρωση περί του ΠΥ 2017-2018 για την νεα αγωνιστική περίοδο.
  4. Χορήγηση εντολής στο Δ.Σ. για εκκαθάριση του Μητρώου Μελών και επικαιροποίησή του, καθώς και έγκριση εγγραφής νεων μελών που έχουν υποβάλλει αίτημα προς το σωματυείο.
  5. Διαγραφή όλων των μελών που δεν έχουν πληρώσει άνω των τριων (3) τουλάχιστον ετησίων συνδρομών, σύμφωνα με το καταστατικό.
  6. Συμπλήρωση τριών (3) θέσεων μελών του ΔΣ σε αντικατάσταση ισαρίθμων μελών που αδυνατούν να συνεχίσουν λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων.
  7. Ίδρυση νέων τμημάτων άθλησης και αγωνιστικών τμημάτων: Ποδοσφαιρου Παίδων (ηλικιας 8-12 ετων), Ποδοσφαίρου Γυναικών, Volley ανδρων & γυναικων, Handball ανδρων & γυναικων, Basket ανδρων & γυναικων, γυμναστικής (ενόργανης, ρυθμικής, αεροβικής, τραμπολίνο), πάλης, (Ελληνορωμαικη & Παγκράτιο), αντισφαίρισης, τοξοβολίας, σκοποβολής), τρίαθλου, μοντέρνου πένταθλου, αγωνιστικού μπριτζ, σκάκι, μπόουλινγκ.
  8. Ίδρυση τμημάτων άθλησης και αγωνιστικών τμημάτων αθλημάτων για άτομα με αυξημένες ικανότητες ΑΜΕΑ.
Σε περίπτωση μη επίτευξης της νομίμου απαρτίας, θα διεξαχθεί επαναληπτική Γ.Σ. στις 15 Ιουλίου 2017 ημέρα Σάββατο στον ίδιο τόπο και ώρα 20.00, με την απαιτούμενη από το καταστατικό απαρτία για επαναληπτική Γ.Σ.
Δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση θα έχουν τα μέλη που έχουν καταβάλει τις συνδρομές τους μέχρι και για το έτος 2017. Πληρωμές συνδρομών γίνονται στα γραφεία του Σωματείου ή με αντικαταβολή μέχρι την Πέμπτη 13.7.2017 κι από ώρες 10.00 έως 20.00.
Τα μέλη που δεν έχουν καταβάλει πάνω από τρεις ετήσιες συνδρομές μέχρι και πριν την εναρξη της Γενικης Συνέλευσης, διαγράφονται από το Μητρώο Μελών και η διαγραφή τους τελεί υπό επικύρωση από την Συνέλευση. Σημειώνεται ότι, για το λόγο αυτό, έχουν προηγηθεί ενημερώσεις και προσκλήσεις μέσω του ηλεκτρονικού τύπου αλλά και προσωπικές τηλεφωνικές κλήσεις κατά τους τελευταίους μήνες προς τακτοποίηση των οφειλών που εκκρεμούν.
Ψαχνά 6-7-2017
Ο Πρόεδρος                           Ο  Γενικός  Γραμματέας          Τα μέλη
Α. Θεοδοσίου                          Σ. Σταματίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: