Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

AO ΧΑΛΚΙΣ - ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 2 - 1 ΚΑΘΑΡΙΣΕ Ο ΜΠΛΑΝΚΟ


Η Χαλκίδα στο τελευταίο της τεστ πριν από τη πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ΄ εθνικής έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό βαθμό ετοιμότητας, αλλά κυρίως ότι διαθέτει παίκτες με προσωπικότητα που ο καθένας ξεχωριστά μπορεί να πάρει ένα παιχνίδι μόνος του.

Σε αυτούς που ήδη γνωρίζαμε προστέθηκε ο Μάρτιν Μπλάνκο που με δυο γκολ μέσα σε έξι λεπτά από την είσοδο του στον αγώνα μετέτρεψε το 0-1 σε 2-1 χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του απέναντι στον σκληροτράχηλο Ηλυσιακό.



Οι του Ηλυσιακου ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίωρο και προηγήθηκαν 0-1 στο 14' με σκόρερ τον Τσίτσαρη.
Από το 30' και μετά ο ΑΟΧ πήρε τα ηνία του αγώνα, είχε δημιουργία στο παιχνίδι του, ανέβασε στροφές και δημιούργησε ευκαιρίες, χωρίς ωστόσο να τις εκμεταλλευτεί.
Στο β΄ μέρος και μέχρι το 60΄ ο αγώνας κυλούσε στο ίδιο μοτίβο μέχρι την είσοδο του Μπλάνκο στη «κυανόμαυρη» γραμμή κρούσης. Δυο επαφές για τον Αργεντίνο επιθετικό ήταν αρκετές για να αλλάξουν την εικόνα του αγώνα, αποδεικνύοντας την εκτελεστική του δεινότητα.  
Από μακρινή πάσα του Θωμά στο 60 λεπτό και πάσα με το στήθος του Κονσταντίνοφ, ο Μπλάνκο με δυνατό σουτ ισοφάρισε σε 1-1.
Έξι λεπτά αργότερα ο Αργεντίνος  ξαναχτύπησε.  Σέντρα από τον Ντελέκο και ο Μπλάνκο με υπέροχη κεφαλιά νίκησε τον Κοντοπίδη δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του με 2-1.
Στο 72' ο λατινοαμερικάνος λίγο έλειψε να σημειώσει χατ τρικ, όταν μετά από έξυπνη μπαλιά του Κονσταντίνοφ, ο Μπλάνκο βρέθηκε μέσα στην περιοχή αλλά λίγο πλάγια και σούταρε άουτ. 

ΑΟ Χαλκίς (Α. Αυλωνίτης): Ντουμάνης, Στεργιανός, Θωμάς (81΄ Τσίγκρος), Μπακομήτρος (74΄ Ταυταρίδης), Καραμπάς, Εμέκα (74΄ Γεωργίου), Χαρτιάς, Ντελέκος, Ανέστης (59΄ Ανέστης), Πολίτης (81΄Λούκας) , Κοντσαντίνοφ (Παλιάτσιος)

Ηλυσιακός (Δ. Παπασπύρου): Κοντοπίδης, Μέξης, Ρόπας, Μουσταφίδης, Πιπίνης, Αμανατίδης, Σουλελές, Τσινιάς, Ιωάννου, Τσίτσαρης, Τριανταφύλλου


Δεν υπάρχουν σχόλια: