Πιο πετυχημένη πρόβα – τζενεράλε δεν θα μπορούσε να κάνει ο Αμβρυσσέας. Η ομάδα του Διστόμου δείχνοντας ότι ανεβάζει στροφές μια βδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος έκανε επίδειξη ισχύος στο Αλιβέρι κερδίζοντας με το ευρύ 4-1 τον Ταμυναϊκό που θα αγωνισθεί και αυτός στη Γ’ Εθνική.
Ο Αμβρυσσέας έδειξε πολλά καλά στοιχεία με πολύ καλή αγωνιστική εικόνα ενώ αυτή η ευρεία έστω και φιλική νίκη του δίνει και την ψυχολογική ώθηση για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.



Η εικόνα των γηπεδούχων  προβλημάτισε, καθώς παρότι προηγήθηκαν στο 10ο λεπτό δέχθηκαν  4 τέρματα σε διάρκεια 19 λεπτών, με το τελικό 4-1 υπέρ της ομάδας του Διστόμου να διαμορφώνεται από το πρώτο ημίχρονο.
Τα γκολ για τους φιλοξενούμενους σημείωσαν οι: Κωστούλας (16’, 26’), Σούκιας (20’) και Ντοσάντος (35’). Για τους γηπεδούχους άνοιξε το σκορ ο Ραμπαβίλας (10’).
Ταμυναϊκός (Δημήτρης Λύκος) : Μητακίδης, Β. Αναστασίου , Πιλάτης, Καρατζάς, Φυσαράκης, Καρράς, Κούρτης, Μαλισσόβας, Κατσόλι, Ραμπαβίλας, Μήτρου.
Αγωνίστηκαν οι : Ι. Αναστασίου, Κρόκκος, Κοκκάλας, Δουλκερίδης, Μαντασάς, Ζάχι, Κετικίδης.
Αμβρυσσέας Διστόμου (Δημήτρης Σκούνας): Ντέντσεβ, Καλαγκάνης, Μαργαρίτης, Μεταλινός, Στούμπος, Σχίζας, Βλάχος, Ντοσάντος, Σούκιας, Mπαλτάς, Κωστούλας.
Αγωνίστηκαν οι: Μούσα, Μπότσης, Κυπραίος, Παπαβασιλείου, Αντωνιάδης, Τέλες Νταριο, Αριάν