Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

ΠΑΜΕ ΜΠΑΣΚΕΤ ........ΑΕΚ ΜΟΝΟ


Αποτέλεσμα εικόνας για AEK BC

Το  Κοντά Στα Σπορ  θα βρεθεί σήμερα στο κλειστό του Ολυμπιακού Σταδίου για να σας μεταφέρει πλούσιο ρεπορτάζ από το ματς της ΑΕΚ με την Μουρθια  στις 21.30.


Μόλις η ΑΕΚ και η UCAM πατήσουν στο παρκέ του OAKA, είμαστε σίγουροι πως θα συμβεί κάτι ιδιαίτερο. Η ΑΕΚ θα έχει την υποστήριξη του θορυβώδους κοινού της, αλλά η Murcia ξέρει να επιβιώνει σε τέτοιες συνθήκες, αφού αντιμετώπισε στα Play-Offs δύο από τις ομάδες με τις πιο ζόρικες έδρες. Πρώτα, απέκλεισε την κάτοχο του τίτλου Iberostar Tenerife στο νησί και στη συνέχεια πήγε στην Τουρκία για να υποχρεώσει σε σιγή τους οπαδούς της Pinar Karsiyaka.



Tα ριμπάουντ μπορεί να είναι το κλειδί για την AEK. Βρίσκεται στο δεύτερο μισό της κατάταξης στον τομέα των αμυντικών ριμπάουντ, το οποίο γίνεται πιο σημαντικό δεδομένου πως η UCAM Murcia έχει ένα απίστευτο ποσοστό επιθετικών ριμπάουντ στα παιχνίδια της - μαζεύει το 32.4% των ριμπάουντ που διεκδικούνται κάτω από το καλάθι των αντιπάλων της που ισοδυναμεί με το ένα τρίτο των άστοχων σουτ.
Την ώρα που η AEK πρέπει να σταματήσει την UCAM από να μαζέψει ριμπάουντ, η Murcia θα πρέπει να βεβαιωθεί πως κανείς από τους παίκτες της ελληνικής ομάδες δεν θα βρει ρυθμό. Πιο εύκολο να το λες από το να το κάνεις, αφού οι Kevin Punter, Manny Harris, Dusan Sakota και Mike Green είναι όλοι ικανοί να πάρουν ένα παιχνίδι από μόνοι τους.
Η AEK έχει βρεθεί ξανά στην ίδια θέση, γιορτάζοντας την 50η επέτειο από την κατάκτηση του FIBA European Cup Winners' Cup. Η UCAM δεν έχει την εντυπωσιακή ιστορία της AEK πίσω της, αλλά σίγουρα θα απολαύσει τον ρόλο του αουτσάιντερ. Αυτό δούλεψε εξαιρετικά για εκείνη τόσο στη Φάση των 16. όσο και στα Προημιτελικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: