Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

CHAMPIONS LEAGUE - ΤΕΛΙΚΟΣ




Olimpiyskiy de Kiev

Με 24 ποδοσφαιριστές, χωρίς προβλήματα, και διάθεση να τα δώσει όλα για το 13ο τρόπαιο ταξιδεύει η Ρεάλ Μαδρίτης για το Κίεβο. Εκεί, το Σάββατο (26/05), θα αντιμετωπίσει τη Λίβερπουλ στον τελικό του Champions League. Ο Ζιντάν δεν έχει σοβαρές απουσίες και στις επιλογές του για την αποστολή  της «Βασίλισσας» είναι όλα τα μεγάλα ονόματα της ομάδας.




El Real Madrid se dirige a una sesión de activación

Η αποστολή:
Τερματοφύλακες: Κέιλορ Νάβας, Κίκο Κασίγια, Λούκα Ζιντάν
Αμυντικοί: Καρβαχάλ, Βαγιέχο, Σέρχιο Ράμος, Βαράν, Νάτσο, Μαρσέλο, Τεό Ερναντές, Ασράφ
Μέσοι: Κρόος, Μόντριτς, Κασεμίρο, Μάρκος Γιορέντε, Ασένσιο, Ίσκο, Κόβασιτς, Θεμπάγιος
Επιθετικοί: Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά, Μπέιλ, Μπόρχα Μαγιοράλ, Λούκας Βάθκεθ
Λίβερπουλ: «Πέταξε» για Κίεβο η αποστολή του τελικού του Champions League (photos)

Η Λίβερπουλ αναχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτης (24/05) από το αεροδρόμιο «Τζον Λένον» της πόλης, μετά την προπόνηση που έγινε στο Μέλγουντ, κι η άφιξή της στο Κίεβο αναμένεται στις 19:30. Η ομάδα θα καταλύσει σε ξενοδοχείο, θα δειπνήσουν όλοι μαζί και την Παρασκευή θα κάνει την τελευταία της προπόνηση στο «Ολιμπίνσκι», στο γήπεδο δηλαδή που το Σάββατο (26/05) θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Champions League.

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν έχει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, πλην της μεγάλης απουσίας του Τσάμπερλεϊν, και συμπεριέλαβε 24 ποδοσφαιριστές στην αποστολή της ομάδας. Στο Κίεβο, λοιπόν, ταξιδεύουν οι Κάριους, Κλάιν, Φαν Ντάικ, Βαϊνάλντουμ, Λόβρεν, Μίλνερ, Φιρμίνο, Σαλάχ, Χέντερσον, Κλαβαν, Μορένο, Μανέ, Λαλάνα, Μινιολέ, Τσαν, Ρόμπερτσον, Ινγκς, Σολάνκε, Φίλιπς, Τζόουνς, Ουόρντ, Γούντμπερν, Καμάτσο, Αλεξάντερ-Άρνολντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: