Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΛΙΑΣ - ΠΟΛΥ ΦΑΣΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ


Ο πρώην αντιπρόεδρος του ΑΟ Χαλκίς κύριος Γιώργος Τολιας παρουσιαστηκε στην Γενική Συνέλευση της ομάδας και ενώ περιμέναμε να εχει μια ουσιαστική και καλή πρόταση στα χέρια του για να παρουσιάσει , δεν είδαμε κάτι τέτοιο  αντίθετα προσπάθησε πολλές φορές να διακόψει την διαδικασία για να καταφέρει ίσως  να αναβληθεί η συνέλευση κάτι που σε καμιά περίπτωση δεν μπορούσε να γίνει.  
Ο κύριος Τολιας ο οποίος απέτυχε πριν λίγο καιρό να οδηγήσει την ομάδα στο πρωτάθλημα και στην μέση της περιόδου τα παράτησε , ήρθε στην γενική συνέλευση να διεκδικήσει τι ??  Τίποτα .



Αν ήταν πιο έτοιμος θα είχε ψηφοδέλτιο το οποίο θα παρουσίαζε στην γενική συνέλευση όπως και το πρόγραμμα του και θα μπορούσε να κάνει κάτι.
Έτσι το μόνο ψηφοδέλτιο ήταν αυτό του κυρίου Μιλερ και η ομάδα πήγε στα χέρια του Γερμανού που ελπίζουμε και αυτός να μην είναι πυροτέχνημα και να οδηγήσει την ομάδα ψηλά ( κρατάμε μικρο καλάθι )  .
Όσο για τον κύριο Τολια ο οποίος έφυγε μόλις απέτυχε να σταματήσει την συνέλευση , σε κάποια άλλη στιγμή ίσως φανεί πιο έτοιμος και οργανωμένος 










Δεν υπάρχουν σχόλια: