Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

Η ΕΙΣΑΙ Η ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ..................


Αποτέλεσμα εικόνας για ON AIR

Ερασιτέχνης Δημοσιογράφος δεν υπάρχει .........η  είσαι Δημοσιογράφος η δεν είσαι η τέλος πάντων είσαι κάτι άλλο .
Την Δημοσιογραφία την σπουδάζεις και την μαθαίνεις μέσα από εμπειρίες στο ρεπορτάζ η αυτό είναι στον δρόμο η στα γήπεδα.
Δεν μπορεί να είσαι υδραυλικός και να δηλώνεις δημοσιογραφος επειδή κάποιος σου έδωσε  ένα μικρόφωνο και λες ότι σου κατέβει στον αέρα.
Πλέον στην αγορά του ραδιοφώνου δεν υπάρχει η κάνουλα που θα την ανοίξεις και θα τρέξει χρήμα. 



Ένας πραγματικός δημοσιογραφος θα πρέπει να ασφαλιστεί να πληρωθεί για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον σταθμό . Ποιος λοιπόν είναι ο ραδιοφωνικός σταθμός αυτή την στιγμή στην Εύβοια που θα πληρώσει έναν δημοσιογράφο αυτό που αξίζει? Κανένας και όλοι περιμένουν να βγει ο δημοσιογραφος - παραγωγός έξω στην αγορά για να φέρει διαφημίσεις για  να πληρωθεί αυτός και να πάρει και  ο σταθμός . 
Η γνώμη μας είναι ότι πρέπει να ξεκαθαρίσει το τοπίο στην δήθεν δημοσιογραφία της Εύβοιας και να μείνουν αυτοί που είναι επαγγελματίες και νόμιμοι , τα έχουμε πει πολλές φορές αλλά δεν έχουμε ακουσθεί . 
Υπάρχουν νέα παιδιά που έχουν σπουδάσει δημοσιογραφία και προσπαθούν να βρουν εργασία, γιατί οι σταθμοί δεν δίνουν μια ευκαιρία στα παιδιά αυτά να δουλέψουν και να πληρωθούν από τον σταθμό?
Έτσι θα αναβαθμισθεί το ραδιόφωνο και θα μπορούμε να ακούμε μια σωστή περιγραφή και μια σωστή εκπομπή στο αέρα. 




Δεν υπάρχουν σχόλια: