Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

ΔΥΝΑΤΑ ΟΙ ΝΕΟΙ



Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψαν οι παίκτες Νέων της Μικτής Ευβοίας το παιχνίδι με την αντίστοιχη ομάδα της Ευρυτανίας, αφού κέρδισαν με το ευρύ σκορ 8-0. Η ομάδα της Εύβοιας είχε και δυο δοκάρια.

Το σκορ άνοιξε νωρίς νωρίς για τους Ευβοιώτες ο Νικολάου στο 4' για να έρθει ο Φρυγανάς στο 16' να διπλασιάσει τα τέρματα για την Μικτή Ευβοίας. Στο 42' ο Φρυγανάς είχε δοκάρι. Ένα λεπτό πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Τσεκούρας έκανε το 3-0 ενώ ο ίδιος παίκτης στο 63' έβαλε το τέταρτο γκολ για την ομάδα του και δεύτερο προσωπικό (4-0). Δυο λεπτά αργότερα ο Φτούλης ήταν αυτός που μπήκε στη λίστα των σκόρερ, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 5-0.

Στο 70' ο Τσίμπος που είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο λίγα λεπτά νωρίτερα έκανε το 6-0 και ένα λεπτό αργότερα ο ίδιος παίκτης είχε και δοκάρι. Στο 76' ο Πατερίτσας έκανε το 7-0 και στο 85' ο Φτούλης έκανε το τελικό 8-0.

Οι συνθέσεις:


Μικτή Ευβοίας: Νάνος, Μηλόπουλος, Νικολάου, Μαυρούτσικος, Φρυγανάς, Αναστασίου (55' Τσίμπος), Πιλάτης, Ντούρμας, Φτούλης, Τσεκούρας, Φλώρος (61' Πέπας).


Μικτή Ευρυτανίας: Φεγουλής, Γραβιάς, Χρυσικόπουλος, Καραμπάς, Λιάγκας, Λαθύρης, Ζευγουλάς, Δημητρίου, Θάνος, Κουτούλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: