Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

ΙΣΤΙΑΙΑ: Παραιτήθηκε ο Μίκι Τσίρκοβιτς





Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Ιστιαία, καθώς ο Μίκι Τσίρκοβιτς που είχε αντικαταστήσει τον Γουρνά, υπέβαλλε την παραίτησή του από τον πάγκο της βορειοευβοιώτικης ομάδας.
Επί της ουσίας ο Τσίρκοβιτς είχε προαναγγείλει το «διαζύγιο» ανάμεσα στις δύο πλευρές από την προηγούμενη εβδομάδα, μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου (η Ιστιαία έχασε με 2-0), λέγοντας στη συνέντευξη τύπου ότι «θα αποχωρήσω από την ομάδα με αξιοπρέπεια, όπως έχω μάθει πάντα να κάνω».




Χθες, λίγα λεπτά μετά την εντός έδρας νίκη με 2-0 επί του Ελευθεροχωρίου, ο Τσίρκοβιτς επισημοποίησε την απόφασή του να αφήσει ...πίσω του την Ιστιαία.
Όπως όλα δείχνουν, επέλεξε να δώσει παράταση στον εαυτό του και να παραμείνει στο τιμόνι της Ιστιαίας (και) για το κρίσιμο ματς με το Ελευθεροχώρι και έπειτα να αποχωρήσει, έχοντας κατασταλάξει στο τί θέλει να κάνει.
Ο Τσίρκοβιτς χθες επανέλαβε ότι φεύγει με αξιοπρέπεια και το κεφάλι ψηλά, ενώ στάθηκε και στο γεγονός ότι ο κόσμος της ομάδας τον αποθέωσε και φώναξε ρυθμικά το όνομά του, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων: «Αυτή η μέρα θα μου μείνει αξέχαστη, ευχαριστώ τους φιλάθλους».
Επίσης, ο Σέρβος τεχνικός ανέφερε ότι πέντε ποδοσφαιριστές της ομάδας ζήτησαν από τον πρόεδρο Γιάννη Αναγνώστου την παραίτηση του προπονητή τους (!), γεγονός που δείχνει ότι το κλίμα στα αποδυτήρια δεν ήταν το καλύτερο δυνατό και φυσικά, η ομάδα δεν μπορούσε να προχωρήσει υπό αυτές τις συνθήκες.
Η Ιστιαία την Κυριακή παίζει στην Άρτα με την ΑΕ Καραϊσκάκης και κατά πάσα πιθανότητα με νέο προπονητή στον πάγκο της.
Το θέμα χειρίζεται αποκλειστικά ο πρόεδρος Γιάννης Αναγνώστου.
Επίσης αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Τσίρκοβιτς εμφανίστηκε βέβαιος ότι η Ιστιαία θα καταφέρει να παραμείνει στη Γ' Εθνική.     


      http://www.egnomi.gr/  

Δεν υπάρχουν σχόλια: