Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Ν.Ο.ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΑΗΤΤΗΤΟΣ



Δυνατες συγκινήσεις και εναλλαγές στο σκορ επεφύλασσε ο αγώνας ανάμεσα στο Ναυτικό Όμιλο Χαλκίδος και τη Α.Ε. Χαϊδαρίου για την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν στο παιχνίδι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν τη νίκη που θα τους εξασφάλιζε την πρόκριση στην επόμενη φάση και έφτασαν να προηγούνται στο ημίχρονο με 5-9.

Οι παίκτες του Δ. Σελετόπουλου από την άλλη, έχοντας εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση και ελλείψει έτερων κινήτρων, έμοιαζαν υπνωτισμένοι σ’ εκείνο το διάστημα του ματς. Στην τρίτη περίοδο όμως η μορφή του παιχνιδιού άλλαξε με τους γηπεδούχους να βγάζουν αθλητικό εγωισμό, διεκδικώντας και κερδίζοντας σχεδόν κάθε χαμένη μπαλιά.



Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την ισοφάριση σε 10-10 με τη λήξη της 3ης περιόδου και το προσπέρασμα (11-10) στην αρχή της 4ης. Το φινάλε του αγώνα βρήκε τις 2 ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς, με το Ν.Ο.Χ. να διατηρεί το αήττητο της έδρας του, ενώ η ομάδα του Χαϊδαρίου απέδειξε ότι ανήκει στους ισχυρούς του ομίλου.   

Την επόμενη Κυριακή, 21 Μαΐου  και ώρα 13.00 ο ‘’Ιππόκαμπος’’ υποδέχεται στην τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος της Α2 στο κολυμβητήριο της Χαλκίδας την ομάδα του Γέρακα, πρωτοπόρο του ομίλου.

 Η ομάδα μας χρειάζεται τη βοήθεια και τη στήριξη όλων των Χαλκιδέων φίλων του αθλήματος στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα στην προσπάθεια που κάνει να διατηρήσει το εντός έδρας αήττητο που θα προσφέρει υψηλή αυτοπεποίθηση στους αγώνες play-off του Ιουνίου για την άνοδο στην Α1 εθνική κατηγορία!
 
Στην αποστολή της ομάδας του Ν.Ο.Χ. συμμετείχαν οι υδατοσφαιριστές: Δημήτρης Πουλής, Αντώνης Τρίκας (τερματοφύλακες), Νίκος Κοκκάλας, Πάρης Γάτος, Γιάννης Αλαφάκης (αρχηγός ), Παύλος Μερκουριάδης (3 γκολ), Κων/νος Κόρακας, Σαμπάτης Ορφανάκος, Νίκος Οικονόμου, Νίκος Αθανασίου (4 γκολ) Κων/νος Μπουρνάζος (5 γκολ), Νίκος Μερκουριάδης, Νίκος Βλάχος Προπονητής: Δημήτρης Σελετόπουλος- Έφορος τμήματος υδατοσφαίρισης:Δημήτρης Βλάχος
Σκορ αγώνα: 12-12. Tα 8λεπτα 4-5, 1-4, 5-1, 2-2


Δεν υπάρχουν σχόλια: