Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ - 90 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ


Η ΑΕΚ Χαλκίδας κάνει την προσπάθεια της στο πρωτάθλημα της Α κατηγόριας μετά το ( ΣΟΚ ) της εγκατάλειψης και της απαξίωσης από τον πρώην πρόεδρο της κύριο Ελευθεριαδη ο οποίος την ( ΑΦΗΣΕ ) για τον Ληλα Βασιλικού.
Χωρίς ποδοσφαιριστες χωρίς διοίκηση η ομάδα μαζεύτηκε τελευταία στιγμή και διοικητικά αλλά και με παίκτες . Χωρίς οικονομική δυνατότητα και με ότι προσπάθειες έγιναν από τους Παλαιμαχους της ομάδας η ομάδα  είναι εδώ  συμμετέχει και  αγωνίζεται.



Ο υποβιβασμός είναι βέβαιος και η ΑΕΚ θα αγωνίζεται στην Β κατηγορία ( και εκεί μπάλα θα παίζουμε ) . Ένας υποβιβασμός που βαραίνει τους ανθρώπους της αλλά και είναι ένα έργο του κυρίου Ελευθεριαδη ο οποίος  έφυγε ( δυο φορές )  από την ομάδα που αγαπούσε όπως ο ίδιος έλεγε. Μάλιστα   κατά την αποχώρηση του είχε υποσχεθεί ότι θα βοηθάει την ομάδα κάθε μήνα με ένα ποσό ( 300 ευρώ ) που ποτέ δεν έδωσε , ίσως δεν μπόρεσε και ίσως το οικονομικό  βάρος του Ληλα Βασιλικου να ήταν μεγάλο. 
Η ΑΕΚ Χαλκίδας υποβιβάζεται με αξιοπρέπεια και δυναμική που έδειξε σε όλους τους αγώνες που εχει δώσει μέχρι στιγμής. 
Η ιστορία δεν διαγράφεται και δεν ξεχνιέται και η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να δημιουργήσει και πάλι μια ομάδα η οποία θα κάνει περήφανους τους οπαδούς της. 

ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ  Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ !!

ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ   90 ΧΡΟΝΙΑ 

1928  - 2018 







Δεν υπάρχουν σχόλια: