Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

ΑΝΑΒΑΣΗ ΡΙΤΣΩΝΑΣ 2018


Η “Μητέρα” των Αναβάσεων στην Ελλάδα, η Ανάβαση Ριτσώνας, συμπληρώνει φέτος τα 62 της χρόνια και διεκδικεί με αξιώσεις να παρουσιάσει τον πλέον θελκτικό αγώνα στους οπαδούς του μηχανοκίνητου αθλητισμού, με 155 συμμετοχές (έναντι 123 που ήταν πέρυσι). Τον καλύτερο αριθμό τα τελευταία χρόνια, μετά τις 190 του 2006. Το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Απριλίου, όλη η Χαλκίδα στρέφει το βλέμμα στην Ριτσώνα και οι διοργανωτές υπόσχονται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και έναν επιτυχημένο και ασφαλή αγώνα, για συμμετέχοντες και θεατές. 



Να σημειωθεί ότι φέτος θα αγωνιστούν για πρώτη φορά και πάρα πολύ νέοι οδηγοί, που επέλεξαν αυτή την ιδιαίτερη διαδρομή για την παρθενική τους εμφάνιση. Οι εκπρόσωποι του ΑΣΜΑ είναι αισιόδοξοι για την προσέλευση του κόσμου, την οποία θα βοηθήσει και ο καιρός που αναμένεται ανοιξιάτικος. Επιπλέον σε συνέντευξη τύπου χθες, παρουσίασαν όλες τις λεπτομέρειες της αθλητικής διοργάνωσης.
Σύμφωνα με τους διοργανωτές έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα ασφαλείας για θεατές και συμμετέχοντες, ενώ σημαντική είναι η συμβολή της Τροχαίας Χαλκίδας, ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα απο τον όγκο του κόσμου που θα θελήσει να ανέβει Ριτσώνα, για να παρακολουθήσει τους αγώνες, όπως και τους επισκέπτες που θα βρεθούν για το αθλητικό γεγονός στην πόλη μας.
Το Σάββατο 28 Απριλίου, ο δρόμος θα κλείσει στις 9.30 το πρωί, ενώ την Κυριακή 29 Απριλίου, θα κλείσει στις 9.00 και θα ανοίξει με το πέρας του αγώνα. Στη διασταύρωση της Αλατίνη θα κόβεται η κυκλοφορία των οχημάτων, και για τους κατοίκους στο Οντάθι θα διανεμηθούν ειδικές κάρτες, ώστε να έχουν πρόσβαση στην περιοχή κατοικίας τους.

Όσο για τις απονομές, αυτές θα γίνουν την Κυριακή το απόγευμα μετά τους αγώνες, στο Τεταρτοκύκλιο της Ευβοϊκής Ακτής, που παραχωρήθηκε απο τον ΟΛΝΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: