Σάββατο 21 Απριλίου 2018

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ



Αύριο  είναι το ντέρμπι της αγωνιστικής στην Α κατηγορία Ευβοίας με τον Ληλα και την Ερετρια να παίζουν για τον τίτλο.
Στο γήπεδο θα παίξουν ποδοσφαιριστες με ικανότητες και με μεγάλη εμπειρία όποτε περιμένουμε να δούμε ένα σπουδαίο παιχνίδι.
Το Κοντά Στα σπορ κάνει μια εκτίμηση  για τους παίκτες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο αυριανό ντέρμπι.  



Ο πορτιέρο του Ληλα  Μπιμπαι εχει τις περισσότερες συμμέτοχες στο πρωτάθλημα και εχει δείξει στοιχεία όπως σταθερότητα και γρήγορες αντιδράσεις. 


Από την Άλλη  ο πορτιέρο της Ερετριας  Ερμής Τορα ο οποίος είναι από τους καλύτερους τερματοφυλακες της κατηγορίας με πολύ καλά ρεφλέξ και επίσης ένας πορτιέρο ο οποίος είναι πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια. 






Μαριος Καραχαλιος  με πείσμα και ποδοσφαιρική ευφυΐα θα είναι αυτός που μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο σε ένα ματς. 


Γκερσι Τορα  το ( Τανκς ) της επίθεσης του Απόλλωνα Ερετριας πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος , όποτε τι άλλο να περιμένουμε από ένα σέντερ φορ που ξέρει να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. 


Θάνος Παλαιολογος  η εμπειρία της ομάδας του Ληλα ο ( προπονητής ) μέσα στον αγωνιστικό χώρο και αυτός που με την ηρεμία και την δυναμική που τον διακρίνει μπορεί να βγάλει την ομάδα του από τις δύσκολες στιγμές. 



Ο νεαρός Μωρος οποίος με την ταχύτητα και τις διεισδύσεις του μπορεί να φέρει ( προβλήματα ) σε κάθε άμυνα. 



Νίκος Μαστροκωστας ο αρχηγός του Ληλα ο οποίος προβληματίζει κάθε άμυνα και ( βλέπει ) συχνά δίχτυα θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο αυριανό ντέρμπι. 


Ο  Καλοχωριδης με την εμπειρία του και το πάθος του θα είναι από τους πρωταγωνιστές του Απόλλωνα και θα καθορίσει σε ένα μεγάλο ποσοστό  το ποιος θα εχει την κυριαρχία στο κέντρο του γηπέδου 

ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΣΠΟΡ 

Προσπαθήσαμε να προβάλουμε τους πρωταγωνιστές και τους ποδοσφαιριστες που μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο στο αυριανό ντέρμπι.
Μπορεί όμως να δούμε και κάποιους άλλους παίκτες που σίγουρα έχουν και οι δυο ομάδες με πολύ καλή ποδοσφαιρική παιδεία και να φέρουν το αποτέλεσμα για τις ομάδες τους.

Όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος της Εύβοιας περιμένει αυτό το ματς, καλό είναι λοιπόν να δούμε  ωραίο παιχνίδι και να το απολαύσουμε. 

Καλή επιτυχία και στις δυο ομάδες 



Δεν υπάρχουν σχόλια: