Κυριακή 6 Μαΐου 2018

ΟΥΤΕ ΓΙΑ 5 Χ 5 ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ...........


Σε ένα ματς χωρίς κανένα ενδιαφέρον βαθμολογικό ανάμεσα στην ΑΕΚ Χαλκίδας και την Σκεπαστή ο διαιτητής κύριος Χουλιαρας απέτυχε στο έργο του.
 Ενα ματς που πήγαινε μια χαρά από άποψη θεάματος  με την Σκεπαστή να ανοίγει νωρίς το σκορ και την ΑΕΚ να ισορροπεί και να φέρνει το ματς στα ίσια και γενικά να γίνεται ωραίο παιχνίδι στο Πάρκο Του Λαού. 
Η Σκεπαστή με πέναλτι που κερδισε ( ήταν ) έκανε το  2 - 1 και  πήρε το προβάδισμα στο  δεύτερο ημίχρονο. Η ΑΕΚ και πάλι βγήκε μπροστά και σε μια καθαρή φάση ο νεαρός ποδοσφαιριστής Καλετσης μόνος με τον τερματοφυλακα της Σκεπαστής έκανε ωραία κίνηση  και ενώ ήταν έτοιμος να στείλει την μπάλα στα δίχτυα , ο πορτιέρο της φιλοξενούμενης τον ανατρέπει καθαρά.




Όλοι όσοι βρέθηκαν στο Γήπεδο περίμεναν τον κύριο Χουλιαρα να δείξει το σημείο του πέναλτι και όμως δεν έγινε αυτό με τον διαιτητή να ( χάνει ) την φάση και να δείχνει να συνεχισθεί το ματς. 
Δεν υπήρχε ποιο καθαρή περίπτωση πέναλτι ενώ ούτε και ο βοηθός κύριος Μητρολιος δεν βοήθησε τον διαιτητή στην υπόδειξη του πέναλτι.
Από το σημείο εκείνο το ματς χάλασε και ο κύριος Χουλιαρας έχασε τον έλεγχο στην κυριολεξία. 
Η Σκεπαστή  έκανε το  1 - 5 και στο φινάλε του παιχνιδιού σε μια φάση που δεν υπήρχε υποψία παράβασης ο  ( καταπληκτικός ) κύριος Χουλιαρας είδε πέναλτι για την ΑΕΚ  ( πρέπει να ήταν ο μόνος ). Έτσι σε ένα ματς που θα άφηνε ωραίες εικόνες και χωρίς προβλήματα ο Κύριος Χουλιαρας το χάλασε. 
Τελικό σκορ 2  - 5 αλλά αρνητικός πρωταγωνιστής ο διαιτητής Χουλιαρας που με τέτοιες διαιτησίες ούτε για παιχνίδι 5 Χ 5 δεν κάνει. 


ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΒΕΡΚΙΑΔΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: