Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ


Σε μια επεισοδιακή γενική συνέλευση που είχε εντάσεις ενστάσεις και πολλές διακοπές η ομάδα του ΑΟ Χαλκίς άλλαξε σελίδα για ακόμα μια φορά στα τελευταία τρία χρόνια και πλέον είναι στα χέρια του 
Κλαους Μιλερ. 
Η γενική συνέλευση ξεκίνησε με διοικητικό και οικονομικό απολογισμό με την απερχόμενη διοίκηση να φέρνει τα πράγματα .....ίσα βάρκα , ίσα νερά ( 407.000 ευρώ )
Στην αίθουσα είχαμε ένταση και διαμαρτυρίες από τους φιλάθλους της ομάδας κυρίως για την περιπέτεια του καλοκαιριού με την εγγυητική και την μη άνοδο της ομάδας στην Football League.
Επίσης ποτέ δεν δόθηκε απάντηση σε ερώτηση αν η ομάδα εχει οικονομικές υποχρεώσεις προς ποδοσφαιριστες και προς τρίτους με τον πρώην πρόεδρο κύριο Αναγνωστακη να μιλάει για μη χρέη της ομάδας. 

Ένσταση έκανε και ο πρώην αντιπρόεδρος της ομάδας κύριος Τολιας ο οποίος προσπάθησε να πετύχει  αναβολή της γενικής συνέλευσης  κάτι το οποίο δεν πέρασε και έτσι χωρίς να υπάρχει άλλο ψηφοδέλτιο πάρα μόνο αυτό του κυρίου Μιλερ, η διαδικασία προχώρησε στην εκλογή της νέας διοίκησης. 

 Το νέο διοικητικό συμβούλιο αποτελείται από τους; Κλάους Μίλερ, Βαλάντη Μπλέτσα, Θωμά Σβαρνόπουλο, Λουιζίδου Ευτυχία, Πολ Μπρεσνάιντερ, Αλέκο Σιγανό, Αλέξη Καραμάνο, Γιώργο Μήλιο, Νίκο Κακαβά.  Αναπληρωματικοί μέλη είναι οι ;Άρης Γρύλος, Βασίλης Πίσχινας, Γιαννης Γιαμπορας και Βασίλης Ναστογιάννης.  

Ο κύριος  Μίλερ είπε όσα ήθελαν να ακούσουν οι φίλαθλοι για το διοικητικό μοντέλο που θέλει να ακολουθήσει. Mίλησε για πενταετές πλάνο, ιδιόκτητο προπονητικό κέντρο, συσπείρωση των φιλάθλων, άνοδο στη Β΄εθνική τουλάχιστον και πολλά ακόμα που θεωρητικά ακούγονται όμορφα όμως  όλα αυτά θα πρέπει να γίνουν πραγματικότητα και να μην μείνουν λόγια και υποσχέσεις. 




























Δεν υπάρχουν σχόλια: