Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018

Επιστολή αγωνίας απο τον Α.Ο. Πισσώνα



Προς τον πρόεδρο της επιτροπής πρωταθλήματος Εύβοιας.

Κύριε
Με την επιστολή αυτή ο Α.Ο ΠΙΣΣΩΝΑΣ  θέλει να εκφράσει την δυσαρέσκεια του ως προς τον προγραμματισμό και την διεκπεραίωση του φετινού πρωταθλήματος και αναφερόμαστε στην ερασιτεχνική κατηγορία στην οποία αγωνίζεται το σωματείο μας.

 Η κατηγορία αυτή όπως υποστηρίξατε μαχητικά όλο το καλοκαίρι είναι αγωνιστικά ‘’ υποβαθμισμένη’’ και άρα όχι ικανή να ενσωματωθεί στην πιο πάνω κατηγορία. Κατά τα λεγόμενα σας λοιπόν και κατά την τοποθέτηση μας σαν σωματείο  σε ερασιτεχνικό πρωτάθλημα  θα πρέπει να συνυπολογιστεί ότι αποτελείται από παίκτες  ‘’ερασιτέχνες’’ και όχι επαγγελματίες!!!!!



Αυτό σημαίνει Κύριοι ότι είναι άνθρωποι οι όποιοι αγαπούν το ποδόσφαιρο αλλά ασκούν κάποιο άλλο επάγγελμα βιοποριστικά!!!.κατά συνέπεια δεν μπορεί να ορίζεται παιχνίδι ώρες και ημέρες οι οποίες είναι εργάσιμες  γι αυτούς!!!!!.εσείς δυστυχώς κάθε χρόνια δεν λαμβάνεται ποτέ υπόψη σας τον παράγοντα αυτό.

Είναι άνθρωποι που αγαπούν το άθλημα και που αντί να κάθονται σε καφενεία και ταβέρνες τον ελεύθερο τους χρόνο αυτοί τον αφιερώνουν στο ποδόσφαιρο δημιουργώντας όμορφα και υγιή πρότυπα και για τις επόμενες γενιές .Αλλά δεν παύει να είναι άνθρωποι του μόχθου που σε καμία περίπτωση  στις ημέρες κρίσης που βιώνουμε όλοι μας δεν δύνανται να χάσουν το μεροκάματο τους για να κάνουν το χόμπι τους και να είναι συνεπείς στο πρόγραμμα της ομάδας τους.

    Ειδικά τις ημέρες των εορτών αυτό θα καταστεί  αδύνατον  μια και οι υποχρεώσεις τους θα είναι ιδιαίτερα αυξημένες.

Να επισημάνουμε δε ότι το γήπεδο της ομάδας μας που δεν χρησιμοποιείται από άλλη ομάδα και άρα δεν έχει  χρονικό περιορισμό,  και συνεπώς ο ορισμός του εκάστου αγώνα θα έπρεπε να γίνεται με γνώμονα συνετό  και λογικό που δεν θα προβλημάτιζε κανέναν εργαζόμενο παίκτη έτσι ώστε να χάσει  το μεροκάματο του αλλά και να είναι συνεπής στο αγωνιστικό πρόγραμμα του.

Παρακαλούμε λοιπόν όλα αυτά να τα λάβετε σοβαρά υπόψη σας διότι διαφορετικά, χωρίς αυτό να αποτελεί απειλή , η ομάδα του Α.Ο. ΠΙΣΣΩΝΑ μη δυνάμενη να ανταποκριθεί σωστά  στο οριζόμενο πρόγραμμα θα αποσύρει τα δελτία των αθλητών και θα τα καταθέσει διαμαρτυρόμενη στην ΕΠΟ , κάτι που δεν θα ήταν αρεστό σε κανέναν μας.

Μ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: