Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

IMAGE TECH & PHOTOVISION


Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο


H μεγαλύτερη και εγκυρότερη έκθεση για τη φωτογραφία, τη τεχνολογία, το βίντεο, την εκτύπωση και τις εφαρμογές τους σε Ελλάδα και Κύπρο!
Η έκθεση IMAGE+TECH & PHOTOVISION 2019, συνδιοργανώνεται από την εταιρεία Be-Best & το περιοδικό ΦΩΤΟγράφος και τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΚΑΦ, του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης, και σε συνεργασία με τον ΣΕΠΕ.
Η ψηφιακή εποχή έχει κατακτήσει την καθημερινότητά μας τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Οφείλουμε να ακολουθούμε τις τάσεις της εποχής και κυρίως όταν αυτές μας εξελίσσουν και τείνουν να διευκολύνουν τη ζωή μας. Ο ρυθμός που οι νέες τεχνολογίες και η εικόνα αναπτύσσονται είναι σίγουρα καταιγιστικός. Έτσι, αποφασίσαμε να δεχτούμε την πρόκληση και να πραγματοποιήσουμε μία μοναδική έκθεση όπου οι σύγχρονες τεχνολογίες και η εικόνα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, δίνοντας την ευκαιρία στους εκθέτες να παρουσιάσουν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους, μέσα σε ένα οργανωμένο πλαίσιο.



Η IMAGE+TECH & PHOTOVISION 2019, δημιουργήθηκε δίνοντας έμφαση στις συνέργειες στον επιχειρηματικό τομέα και στοχεύοντας στην απόλυτη ικανοποίηση των επισκεπτών, προσφέροντάς τους μία μοναδική εμπειρία ενημερώνοντάς τους για όλες τις εξελίξεις του κλάδου σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Ιδιαίτερο βάρος θα δοθεί στην προβολή και την ενημέρωση των επιχειρήσεων που οφείλουν να εξελίσσονται και να υιοθετούν νέες πρακτικές μεταβάλλοντας συνεχώς τα μοντέλα τους και θέτοντας το brand τους στον παγκόσμιο χάρτη των σύγχρονων υπηρεσιών.
Στο πλαίσιο της IMAGE+TECH & PHOTOVISION 2019, θα πραγματοποιηθεί ένα πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων δράσεων και εκδηλώσεων που θα δώσουν τη δυνατότητα στο κοινό να μυηθεί σε έναν διαδραστικό, ψηφιακό κόσμο με επίκεντρο την τεχνολογία και την εικόνα σε όλες τις σύγχρονες εφαρμογές.
Παράλληλες δράσεις:
• Ενημερωτικά και εκπαιδευτικά σεμινάρια
• Παρουσιάσεις και case studies
• Workshops εκμάθησης νέων τεχνικών
• Εκθέσεις φωτογραφίας
• 3D Modelling
• Διαγωνισμοί
• Shows & Happenings

Δεν υπάρχουν σχόλια: