Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΩΝ:ΑΥΣΤΡΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ=3-2

Η Εθνική Ελπίδων, με πολλούς νέους παίκτες στη σύνθεσή της, ηττήθηκε 2-3 από την αντίστοιχη της Αυστρίας, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στην πόλη Γκλόγκνιτζ. Η ελληνική ομάδα είχε σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρει στο α΄ ημίχρονο, όμως δεν κατάφερε να τις εκμεταλλευθεί. Αντιθέτως, οι γηπεδούχοι, ανώτεροι στο β΄ ημίχρονο, ήταν πιο εύστοχοι στις τελικές τους προσπάθειες.
Τα γκολ των Αυστριακών πέτυχαν οι Τάντιτς (33), Βέιμαν (73΄) και Ντράζαν (84΄). Για την Εθνική μας σκόραραν οι Φορτούνης στο 87΄ με δυνατό μακρινό σουτ και Καραγκούνης στο 90΄ με κοντινό σουτ, ύστερα από την απόκρουση του Ράντλινγκερ στο χτύπημα πέναλτι του Φορτούνη (ανατροπή Μαυρία από τον Ντίλαβερ).
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι έχασαν πέναλτι με τον Ντράζαν στο 68΄ (απόκρουσε ο Λοντίγκιν), ενώ είχαν και δοκάρι στο 82΄ με τον Βέιμαν. Οι καλύτερες στιγμές της ελληνικής ομάδας ήταν στο 43΄ με τον Χρυσοφάκη (σουτ από τη μικρή περιοχή, η μπάλα βρήκε λίγο πριν περάσει τη γραμμή του τέρματος το σώμα του Ντίλαβερ) και στο 44΄ με τον Βέλλιο (απόκρουση Λίντνερ στο τετ-α-τετ).
 
Ο Ούγγρος διαιτητής του αγώνα, Φάμπιαν Μίχαλι παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τους Χόπφερ, Λοντίγκιν, Μητρόπουλο, Χρυσοφάκη.
 
ΑΥΣΤΡΙΑ: Λίντνερ (46΄ Ράντλινγκερ), Ντίλαβερ, Βίντμπιχλερ (66΄ Κραλ), Χόπφερ (59΄ Χιερλάντερ), Κρόπφλ (66΄ Ντράζαν), Χολζχάουζερ (56΄ Σχβαμπ), Αλάρ (Ελσνεγκ), Χαρτ, Τάντιτς (65΄ Βέιμαν), Κλεμ, Σχουτζ (46΄ Τέιγκλ)
 
ΕΛΛΑΔΑ: Λοντίγκιν (76΄ Λάμπρου), Αποστολόπουλος, Λαγός, Αυλωνίτης (56΄ Μάνταλος), Στάμου (46΄ Γκέντσογλου), Τριανταφύλλου, Καλτσάς (69΄ Μαυρίας), Μητρόπουλος, Βέλλιος (76΄ Καραγκούνης), Καρέλης (68΄ Γιάννου), Χρυσοφάκης (54΄ Φορτούνης)
 
«Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο. Εμείς είχαμε μεγάλες ευκαιρίες, όμως οι αντίπαλοι έκαναν μια φάση και έβαλαν το γκολ .Στο δεύτερο, οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και πέτυχαν τρία τέρματα. Σε αυτό το διάστημα δεν είχαμε καλή εικόνα, όμως το θετικό είναι ότι οι παίκτες μας προσπάθησαν περισσότερο στο τέλος και μείωσαν το σκορ. Δοκιμάσαμε πολλά νέα παιδιά και βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της δύσκολης συνέχειας, συμπεράσματα θετικά και αρνητικά για το σύνολο και τους παίκτες», ήταν το σχόλιο του ομοσπονδιακού προπονητή, Γιώργου Γεωργιάδη.


*Η αποστολή επιστρέφει στην Ελλάδα την Τρίτη 6/9 και ώρα 13:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια: