Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Α.Ο ΧΑΛΚΙΣ-''ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ-ΧΑΛΚΙΔΑ=2-2''

Παναργειακός - ΑΟΧ 2-2
Μια πρεμιέρα με γλυκόπικρη γεύση επεφύλασσε στον ΑΟ Χαλκίς το ξεκίνημα του νέου πρωταθλήματος της Δ' Εθνικής για τη σεζόν 2011-12. Γλυκιά για την εμφάνιση του συγκροτήματος του Τασιόπουλου, πικρή για το τελικό αποτέλεσμα. Αν και το ξεκίνημα ήταν πολύ καλό, με μια ευκαιρία του Ιορδανίδη με σουτ μέσα από την περιοχή που πέρασε αουτ, οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να ανοίξουν το σκορ ύστερα από το γυριστό του Κολλιάκου αλλά ο Αδαμόπουλος απομάκρυνε εκπληκτικά σε κόρνερ.
 Οι παίκτες του Τασιόπουλου άνοιξαν το σκορ στο 21 ύστερα από κάθετη πάσα του Μπιρμπίλη στον Κακάβα που πλαγιοκόπησε την άμυνα από δεξιά και την κατάλληλη στιγμή σέντραρε, η μπάλα έφτασε στο Λέκκα που με ψύχραιμο σουτ πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια του Παπαδόπουλου για το 0-1.Η χαρά των Αοχιτών κράτησε μόνο 2 λεπτά καθώς ο Κολλιάκος με κεφαλιά μείωσε στο 30. Σημαντικό ρόλο έπαιξε η αποχώρηση του Λέκκα λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους λόγω τραυματισμού ωστόσο ο Θωμάς που τον αντικατέστησε ήταν αρκετά θετικός. Σις αρχές του 2ου μέρους ο ΑΟΧ πίεσε για ένα τρίτο γκολ που δεν ήρθε ούτε από το σουτ του Θωμά, ούτε από το σουτ του Χρυσάφη. Η δίκαιη αποβολή του τελευταίου στο 80' (για χέρι σε προσπάθειά του για κεφαλιά) έδωσε θάρρος στους γηπεδούχους, που δεν είχαν απειλήσει σε όλο το β ημιίχρονο, να επιδιώξουν την ισοφάριση όμως ο Αδαμόπουλος είπε και πάλι όχι σε σουτ από πλάγια θέση. Δυστυχώς η ισοφάριση ήρθε στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων έπειτα από κόρνερ και πάλι με τον Κολλιάκο σε μια φάση που οι γηπεδούχοι έπαιζαν και αυτοί με 10 λόγω αποχώρησης του Νώτη (δέχθηκε αγκωνιά από τον Καρακατσάνη σε διεκδίκηση στον αέρα για κεφαλιά και μάτωσε στο πρόσωπο).
 Τα πράγματα απλοποιήθηκαν στο 28 όταν ο Κακάβας με διαγώνια μπαλιά βρήκε τον Λέκκα ο οποίος μπήκε από αριστερά, πάσαρε στον Μπιρμπίλη που με δεξί σουτ αφού πρώτα η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό των γηπεδούχων κατέληξε στα δίχτυα για το 0-2.
Παναργειακός(Τσιρόπουλος): Παπαδόπουλος, Δρούλιας(46' Κουτσοδήμος),Σοφός, Πανάκης, Φίλης, Λιάρος(67' Μπάρλας), Τριμπόνιας(31Νώτης), Ιασωνιδης, Τζιώρας, Κολλιάκος, Σαϊντ.
ΑΟΧ(Τασιόπουλος): Αδαμόπουλος, Καλλιμάνης, Νικολόπουλος, Παστός, Μπάκρης, Μπιρμπίλης, Μανιάτης, Λέκκας (43' Θωμάς), Ιορδανίδης(62' Καρακατσάνης), Χρυσάφης, Κακάβας(78' Ταυταρίδης).

Στον πάγκο έμειναν οι: Μπαρόλας, Τσούτης, Καλογερόπουλος και Γούναρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: