Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Α.Ο ΝΗΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ-''ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΣΚΥΡΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ''

Στη Σκύρο θα ταξιδέψει το Σαββατοκύριακο ο Νηλέας για να αγωνιστεί για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος με τον τοπική ομάδα. Η αποστολή της ομάδας, που θα αποτελείται από δεκαοχτώ ποδοσφαιριστές, τον προπονητή Αργύρη Μαστραγγελή και τρία μέλη του Δ.Σ., με επικεφαλής τον πρόεδρο Γιάννη Ρέτσα, θα αναχωρήσει το Σάββατο στις 3:15 το απόγευμα για την Κύμη και από εκεί στις 5:00 για το νησί. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 11:30 το πρωί της Κυριακής και η αναχώρηση από την Σκύρο είναι προγραμματισμένη για τις 3:00 το μεσημέρι.  
Αγωνιστικά το μεγαλύτερο πρόβλημα αποτελεί η απουσία του τερματοφύλακα Ντίνου Κότσαρη, οποίος αποβλήθηκε στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου με τον Αμαρυνθιακό. Πρόβλημα υπάρχει επίσης με τους Τάσο Μαστροκώστα και Σωτήρη Κότσαρη που λόγω μαθημάτων δύσκολα θα μπορέσουν να ακολουθήσουν την αποστολή. Η ομάδα μας εκτός έδρας έχει τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες και στόχος είναι να συνεχίσει το σερί το σερί των επιτυχιών.
Η Σκύρος τα δύο τελευταία χρόνια παρουσιάζει μια αξιόλογη ομάδα. Βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 16 βαθμούς. Εντός έδρας έχει τρεις νίκες με ΑΕΚ Χαλκίδος (5-0), Αμαρυνθιακό (4-0) και Μαρμάρι (6-2) ενώ έχει υποστεί μία ήττα από το Δύστο με 0-2. Εκτός έδρας έχει δύο νίκες με Αυλίδα (2-0) και Ελλήσποντο (3-0) και μία ισοπαλία το περασμένο Σάββατο με τις Κονίστρες με 1-1

Δεν υπάρχουν σχόλια: