Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ-ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ=0-1

                     Επειτα από έξι ανεπιτυχείς προσπάθειες, ο Βύζας Μεγάρων έφτασε στην πρώτη του νίκη στη Football League, επικρατώντας 1-0 του Διαγόρα στη Ρόδο και πήρε μεγάλη ανάσα. Για να φτάσει, όμως, σε αυτό το σημείο, μεσολάβησε ένα μεγάλο λάθος του Πονηρού, που έφερε το γκολ του Μουστάκη. Ο τερματοφύλακας του Διαγόρα βγήκε εκτός περιοχής για να ανακόψει την επιθετική προσπάθεια των φιλοξενούμενων, αλλά αντί να διώξει την μπάλα, θέλησε να κάνει ντρίμπλα. Αυτό εκμεταλλεύτηκε ο μέσος του Βύζαντα, έκλεψε την μπάλα και σε κενή εστία δεν δυσκολεύτηκε και πολύ να σημειώσει το γκολ που έκρινε τον χθεσινό αγώνα.                                
 Γενικότερα, πάντως, το παιχνίδι ήταν κακό, με λίγες ευκαιρίες. Ο Διαγόρας πίεζε, είχε ευκαιρίες, όπως είχαν και οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι έπαιξαν κυρίως με αντεπιθέσεις. Το τελικό αποτέλεσμα άφησε ικανοποιημένους μόνο τους Κιτρινόμαυρους, που πανηγύρισαν την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα στην 7η αγωνιστική. Μάλιστα, αυτό ήταν και το τελευταίο παιχνίδι του Δημήτρη Κοτταρά, ο οποίος δήλωσε πως θα αποχωρήσει από τον Βύζαντα Μεγάρων για προσωπικούς λόγους.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Πονηρός, Μαριεττάκης, Πουλόπουλος, Μουσταφίδης (56' λ. τρ. Τσίτσης), Μπαούρης, Καρπαθάκης, Αυγενικού, Μπακάλης, Επιφάνης (85' Ρούσσος), Χατζηκοσμάς, Λερογιάννης (66' Παπαδημητρίου).
ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ: Κοττάρας, Φραγκής (67' Νταντάμης), Γκούμας, Αρκουμάνης (85' Πέτρου), Μουστάκης, Ρούσσος, Λίτσης (88' Βλάχος), Μωυσίδης, Πλάτανος, Χριστοφιλέας, Ηλιόπουλος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μπινιχάκης (Λασιθίου).
ΓΚΟΛ: 0-1 Μουστάκης (80'). Με σουτ.
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μπακάλης, Καρπαθάκης / Μωυσίδης, Γκούμας.
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: -
ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Ρόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: