Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ=1-0-''Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ''

Με όπλο την δυνατή έδρα και την σφιχτή του άμυνα,  ο Πανθρακικός είναι ικανός για μεγάλα πράγματα. Η ομάδα της Κομοτηνής έκαμψε την αντίσταση του Ηρακλή Ψαχνών με πέναλτι του Μίνγκα στο 44' (1-0) και έκανε το 4Χ4 στην έδρα της, εκεί όπου ακόμα δεν έχει δεχτεί γκολ! Από την άλλη, η ομάδα της Εύβοιας το πάλεψε όσο μπορούσε και είχε σε καταπληκτική βραδιά τον Τόλιο, ο οποίος με τις αποκρούσεις του, διατηρούσε διαρκώς την ομάδα του μέσα στο παιχνίδι.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Πανθρακικός απείλησε με τους Σουλτανίδη (22', 24') και Γωνιάδη (37'), την ώρα που ο Ηρακλής Ψαχνών είχε σπουδαία ευκαιρία με τον Ροντρίγκο στο 35' (πλάσαρε άουτ σε κενή εστία έπειτα από σέντρα του Ντελέκου και λάθος του Κουτσόπουλου) και στο 45'.


Στο δεύτερο 45λεπτο, ο Πανθρακικός κυριάρχησε και θα μπορούσε να καθαρίσει το παιχνίδι πιο εύκολα, αν δεν έπεφτε πάνω στον εξαιρετικό Τόλιο. Ο έμπειρος τερματοφύλακας του Ηρακλή Ψαχνών απέκρουσε τις προσπάθειες των Μουνάφο (52'), Ουέλινγκτον (68'), Μπαλού (68'), Σουλτανίδη (74'), την ώρα που η ομάδα της Κομοτηνής δεν ήταν αποτελεσματική ούτε στις προσπάθειες των Μουνάφο (55'), Σουλτανίδη (64'), Ουέλινγκτον (87'). Η μοναδική αξιόλογη ευκαιρία για τον Ηρακλή Ψαχνών στο δεύτερο ημίχρονο ήταν το φάουλ του Ντελέκου στο 79', με τον Κουτσόπουλο αρχικά να κάνει ένα βήμα μπροστά, αλλά στη συνέχεια να διώχνει σε κόρνερ, προτού η μπάλα περάσει τη γραμμή. Ετσι, με αυτή τη νίκη ο Πανθρακικός πλησίασε στον... πόντο τον Πλατανιά και έδειξε πως έχει δυνατότητες να κάνει κάτι καλό φέτος. Από την άλλη, ο Ηρακλής Ψαχνών παρουσίασε καλά δείγματα και δέχτηκε γκολ έπειτα από τέσσερα συνεχόμενα ματς όπου κράτησε απαραβίαστη την εστία του.
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Κουτσόπουλος, Στάθης, Σαρακατσάνος, Βαγγελόπουλος, Χρήστου, Μπαλού, Γωνιάδης (58' Ουέλινγκτον), Μπαϊκαρά (89' Λιαπάκης), Μίνγκας (77' Πόνσε), Μουνάφο, Σουλτανίδης.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Τόλιος, Ζουλιώτης, Παριανός (75' Πούρνος), Ρεπετσάς, Γιώτας, Γανωτής (61' Τσοκάνης), Μπακομήτρος, Ντελέκος, Δελήμπασης (56' Αλβες), Ροντρίγκο, Λιόσης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Φωτιάδης (Σερρών).
ΓΚΟΛ: 1-0 Μίνγκας (44'). Με πέναλτι.
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Χρήστου, Γωνιάδης, Μίνγκας, Στάθης, Ουέλινγκτον / Ροντρίγκο, Παριανός, Ρεπετσάς.
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: -
ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Κομοτηνής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: