Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α.Ο ΚΡΙΕΖΩΝ

Α.Ο.ΚΡΙΕΖΩΝ
Μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στο γήπεδο Ν. ΚΡΙΕΖΩΤΗΣ στα Κριεζά την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου αμέσως μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα Α.Ο.ΚΡΙΕΖΩΝ- ΙΣΤΙΑΙΑ το Δ.Σ. του σωματείου των Κριεζών εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση¨..........
 
<<Η πρόεδρος και σύσσωμο το ....διοικητικό συμβούλιο του σωματείου καταδικάζουμε τέτοιου είδους συμπεριφορές και καταστάσεις οι οποίες δεν εκφράζουν επουδενεί την ομάδα μας! Καταδικάζουμε οποιαδήποτε κίνηση βίας στα γήπεδα αλλά και εκείνους που στην προκειμένη περίπτωση δυστυχώς το μόνο που κατάφεραν είναι να δημιουργήσουν πρόβλημα στην ομάδα για τους δικούς τους προφανώς λόγους!
Είμαστε υπέρ της διαμαρτυρίας πάντα στα όρια του επιτρεπτού και κατηγορηματικά κατά της ΒΙΑΣ!
Οι κύριοι αυτοί που αμάβρωσαν την προσπάθεια της ομάδας μας δημιουργώντας και βιντεοσκοπώντας τα επεισόδια δεν ανήκουν στο σωματείο μας, δεν ανήκουν στην ομάδα μας!
Λιπούμεθα ειλικρινά για τα όσα συνέβησαν και από εδώ και στο εξής οι κύριοι αυτοί που τα δημιούργησαν πιστεύουμε ότι δεν πρέπει να έχουν θέση ανάμεσά μας!
Συχγαίρουμε τόσο τους ποδοσφαιριστές μας όσο και τους παράγοντες του σωματείου οι οποίοι προστάτευσαν τους διαιτητές από όλα αυτά! Σε ότι αφορά όμως τη διαιτησία του κ. Βρακά εξακολουθούμε να έχουμε τις ενστάσεις μας. (π.χ. τα δύο πέναλντι τα οποία δεν δόθηκαν)
Παρόλα αυτά η ομάδα μας συνεχίζει δυναμικά την προσπάθειά της και τους στόχους της αφήνοντας στην άκρη τέτοιου είδους πρακτικές και ενέργειες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: