Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ

Με ένα δυνατό παιχνίδι ανοίγει η αυλαία της 8ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Football League. Στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κομοτηνής, ο γηπεδούχος Πανθρακικός φιλοξενεί τον νεοφώτιστο Ηρακλή Ψαχνών και οι προηγούμενες αναμετρήσεις των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα, προμηνύουν μεγάλη... μάχη.
Η ομάδα της Κομοτηνής έχει τον αέρα του φαβορί, λόγω της ποιότητάς της και με τη δύναμη της έδρας όπου έχει το απόλυτο μέχρι στιγμής (3Χ3), θέλει να κάνει κι άλλο... άλμα προς την κορυφή.

 Σε αυτή τη προσπάθεια, ο προπονητής των Πρασίνων, Σάββας Παντελίδης έχει να αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα. Ο Κοντογουλίδης και ο Λιαπάκης ταλαιπωρούνται από ίωση και η συμμετοχή τους είναι αμφίβολη. Ο Πόνσε και ο Βλάχος είναι έτοιμοι, αλλά δεν αναμένεται να χρησιμοποιηθούν, μιας και μόλις επέστρεψαν από τους τραυματισμούς τους. Πάντως, ο τεχνικός των γηπεδούχων, ο οποίος ζητάει μεγάλη προσοχή από τους παίκτες του, θα ανακοινώσει την αποστολή αύριο το μεσημέρι, μετά το γεύμα του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Η ομάδα της Εύβοιας, από την άλλη, θέλει να πάρει θετικό αποτέλεσμα κόντρα σε ακόμα έναν δυνατό αντίπαλο. Το μεγάλο της... όπλο είναι αναμφίβολα η άμυνά της. Εχει δεχτεί τρία γκολ στο πρωτάθλημα και κανένα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα, όσα δηλαδή και ο Πανθρακικός. Ο Ηρακλής Ψαχνών έχει τον ενθουσιασμό του... πρωτάρη, μιας και είναι νεοφώτιστος στην κατηγορία και για να τον κερδίσει ο Πανθρακικός, θα πρέπει να... ματώσει. Προβλήματα, πάντως, έχει και ο Αντώνης Πριόνας. Ο προπονητής των φιλοξενούμενων δεν υπολογίζει σίγουρα τον Τελκίνσκι που έλυσε σήμερα το συμβόλαιό του, αλλά και τους Τσάτσο, Σέγκο, Πάγκαλο και Φιλιππάκο, που αντιμετωπίζουν προβλήματα.

16 Δεκεμβρίου - 19.00, OTE TV
Γήπεδο: ΔΑΚ Κομοτηνής
Διαιτητής: Φωτιάδης (Σερρών).
Βοηθοί: Σάββας, Πολυμενίδης (Σερρών).

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
4-4-2

Κουτσόπουλος
Στάθης
Σαρακατσάνος
Βαγγελόπουλος
Χρήστου
Μπαϊκάρα
Μπαλού
Μουνάφο
Ουέλινγκτον
Σουλτανίδης
Σίμωσης

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
Σάββας Παντελίδης

ΑΠΟΝΤΕΣ: Βλάχος, Πόνσε, Βοσνακίδης, Τριανταφυλλίδης.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ
4-2-3-1

Τόλιος
Ζουλιώτης
Παριανός
Ρεπετσάς
Γιώτας
Δελήμπασης
Αλβες
Ντελέκος
Λιόσης
Τσοκάνης
Ροντρίγκο

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
Αντώνης Πριόνας

ΑΠΟΝΤΕΣ: Τσάτσος, Σέγκος, Φιλιππάκος, Πάγκαλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: