Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΟΝ ΖΑΦΕΙΡΗ ΛΑΤΣΟΥΔΗ ΤΡΕΝΟ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΤΕΛΗ

Τη νίκη με 4-0, εκτός έδρας, πήρε ο Εργοτέλης κόντρα στην Καβάλα στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Α' κατηγορίας του γυναικείου πρωταθλήματος, με τα κορίτσια των Κρητικών να αφιερώνουν τη νίκη στον πρόεδρο της ομάδας.





Τα «κιτρινόμαυρα» κορίτσια θέλησαν να αφιερώσουν τη νίκη τους στον πρόεδρο της ομάδας για όλα αυτά που τους παρέχει καθώς και για το ότι βρίσκετε κοντά τους σε κάθε τους προσπάθεια.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, παρά τον παγετό και το κρύο που επικρατούσε στο γήπεδο, οι δύο ομάδες έπαιξαν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με τις φιλοξενούμενες να είναι ανώτερες. Στο 30' μετά από πάσα της Νικηταρά η Αραβιάκη άνοιξε το σκορ για τον Εργοτέλημε τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το 1-0 υπέρ της ομάδας του Ηρακλείου.
Στην επανάληψη και στο 65' η Αραβιάκη μετά από πάσα της Σιδηρά έκανε το 2-0, ενώ στο 70' η Σιδηρά με πλασέ έκανε το 3-0. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε η Σημαιάκη μετά από πάσα της Αγγελάκη.
ΚΑΒΑΛΑ: Γραουνίδου, Αποστολίδου, Βασιλειάδου, Μοσχοφίδου, Κεχαγιά, Σκορδούλη, Κουπετσίδου (64' Αρσενίου), Κουντουρογιάννη (60' Τριανταφυλλίδου), Χατζηνίκου (80' Τσιατάκη), Κουπετσίδου Β., Σουκρίογλου.
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Αποστολάκη, Κυδωνάκη Μ., Ξέρα, Σηφάκη, Τριβιζάκη Γ., Νικηταρά (65' Στριλίγκα), Σιδηρά, Τριβιζάκη Ε., (67' Κοσμαδάκη), Σημαιάκη, Συμεωνίδη, Αραβιάκη (81' Αγγελάκη).

Δεν υπάρχουν σχόλια: