Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Α.Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ

Ο πρόεδρος του ΑΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ Ανδρέας Αθανασόπουλος ευχαριστεί δημόσια τους ποδοσφαιριστές του που αγωνίστηκαν δυναμικά στο σημερινό παιχνίδι με τον Ευβοϊκό, παίζοντας ένα θαυμάσιο ποδόσφαιρο και δίνοντας τον.....καλύτερο εαυτό τους, σε έναν αγώνα που στερήθηκαν τελικά το θετικό αποτέλεσμα.
Συγχαρητήρια επίσης δίνω στο προπονητή μας Γιάννη Φούρλη για την εξαιρετική προετοιμασία της ομάδας και για όλες τις προσπάθειές του.
Η διαιτησία σε ένα εξαιρετικά δύσκολο αγωνιστικό χώρο λόγω τον αντίξοων καιρικών συνθηκών, ήταν καλή και τα όποια λάθη έγιναν τα καταλογίζουμε ως ανθρώπινα, παρότι λειτούργησαν εις βάρος της ομάδας μας.
Η αγανάκτηση και η πικρία των φιλάθλων του ΑΠΟΛΛΩΝΑ στην φάση του νικητήριου γκολ οφσάιντ του Ευβοϊκού και στην φάση του πέναλτι που δεν δόθηκε στον Απόλλωνα, εκφράστηκε υπερβολικά με την εισόδου κάποιων από αυτούς στον αγωνιστικό χώρο, η οποία όμως αντιμετωπίστηκε άμεσα και αποτελεσματικά από τους παράγοντες της ομάδας μας, χωρίς να σημειωθεί το παραμικρό επεισόδιο εις βάρος των διαιτητών.
Όσο για την ανάρμοστη συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή Νο 7 της φιλοξενούμενης ομάδας προς τον πρόεδρο του Απόλλωνα, αποτελεί μια λυπηρή εικόνα ξεπερασμένης ποδοσφαιρικής νοοτροπίας,  απέναντι σε μια άψογη και εξαιρετική φιλοξενία .
Εύχομαι στον αγαπητό πρόεδρο του Ευβοϊκό Αγ. Νικολάου, προπονητή και ποδοσφαιριστές καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: