Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ:ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΕΞΟΔΟΣ ΓΙΑ ΣΕΡΡΕΣ

Λίγες μέρες μετά τη δύσκολη νίκη επί του Φωκικού, ο Πανσερραϊκός φιλοξενείται στα Ψαχνά από τον τοπικό Ηρακλή και σίγουρα δεν θέλει να την πατήσει. Ο Μιχάλης Γρηγορίου καλείται να βρει λύση στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Εκτός έχουν τεθεί οι τραυματίες Γκόμες, Ορφανός, Γέσιτς, Παπαδόπουλος και Κόντος, ενώ σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, επιστρέφει ο Περπερίδης που εξέτισε την τιμωρία του. Να σημειωθεί πως στην αποστολή βρίσκονται για πρώτη φορά και οι Παππάς, Τάντιτς, μιας και εκδόθηκαν τα δελτία τους. Η αποστολή του Πανσερραϊκού αποτελείται από τους εξής παίκτες: Κουτζαβασίλης, Γουμάγιας, Σαλαμαστράκης, Μιλένκοβιτς, Τριανταφύλλου Κώστας, Τριανταφύλλου Δαμιανός, Περπερίδης, Ντα Κόστα, Ντιόγκο, Καρατζάς, Παππάς, Τάντιτς, Παντελιάδης, Βουτσιάς, Γκούρτσας, Καρασαλίδης, Μουσικάκης, Στεφανίδης, Ανάκογλου, Μπανγκουρά, Τσαούσης.
Από την άλλη, ο Ηρακλής Ψαχνών δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση και αρχίζει να... μπλέκει. Οι νεοφώτιστοι έχουν μία νίκη σε εννέα παιχνίδια θα αγωνιστούν στο αυριανό παιχνίδι με δύο απουσίες. Ο Αντώνης Πριόνας δεν υπολογίζει τους Γιώτα, Δελήμπαση. Η αποστολή αποτελείται από τους εξής παίκτες: Τόλιος, Μπακόλας, Σουλιώτης, Ρεπετσάς, Μπακομήτρος, Πλάτανος, Λιόσης, Σανόκο, Αλεξάντροβιτς, Ποκόνγκ, Σέγκος, Θάνος, Γκότοβος, Γανωτής, Γιώτας, Μπαλαμπάνης, Ντελέκος, Λουσιέν, Μάτσος.
Τον αγώνα (Δημοτικό Ψαχνών, 15:00) θα διευθύνει ο Τίκας (Καρδίτσας), με βοηθούς τους Βαφειάδη (Καρδίτσας), Μπάμπα (Αθηνών).

Δεν υπάρχουν σχόλια: