Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Χ.-''ΕΥΒΟΙΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Χ=1-2''

Τελικά ο Φώτης δεν κατάφερε να επιτελέσει το έργο του εις στο ακέραιο και παρ’ ότι άφησε τον Ολυμπιακό με 9 παίχτες στο 60 λεπτό δείχνοντας στην ίδια φάση 2 κόκκινες σε παίχτες του Ολυμπιακού, η ψυχή των παιχτών του Ολυμπιακού δεν του έκανε το χατήρι να χάσει η ομάδα, αντιθέτως πετυχαίνοντας δεύτερο γκολ με τον Βεζυρτζόγλου στο 90′ πήρε την πολύτιμη νίκη, που του δίνει το δικαίωμα να ελπίζει σε παραμονή.

Στο παιχνίδι τώρα ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο 19′ με πλασέ του Βεζυρτζόγλου για να ισοφαρίσει στο 37′ ο Σπανός μετά από τραγικό λάθος του Καρατζά. Στο 80′ ακυρώθηκε πεντακάθαρο γκολ του Βεζυρτζόγλου ως οφσάιντ, αλλά τελικά στο 90 ο Βεζυρτζόγλου αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα έγραψε το 1-2. Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι στο οποίο ο Άγιος Νικόλαος είχε μία υπεροχή στο κέντρο, αλλά ήταν καλά μπλοκαρισμένοι οι επιθετικοί του από τους αμυντικούς του Ολυμπιακού. Θα πρέπει να αναφέρουμε την έξυπνη κίνηση του προπονητή μετά τις δύο αποβολές να ρίξει δύο επιθετικογενείς παίχτες στο παιχνίδι και παίζοντας όπως αυτός ήθελε με αντεπιθέσεις κατάφερε να φύγει νικητής από το γήπεδο.
Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίχτες του Ολυμπιακού που έπαιξαν με ψυχή και αναμένεται με έντονο ενδιαφέρον η συνέχεια την Τετάρτη με τη Δροσιά. Καλούμε την Τετάρτη τους φιλάθλους να έρθουν στο γήπεδο των Φύλλων για να ενισχύσουν την ομάδα μας στον αγώνα που κάνει για να σωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: