Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Α.Ο ΝΗΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ-''ΝΕΟΧΩΡΙ-ΠΑΝΤΕΙΧΙ=3-0''

ΑΝΕΤΗ ΝΙΚΗ Ο ΝΗΛΕΑΣ 3-0 ΤΟ ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ  
Φάση από τον αγώνα Νηλέας - Καλοχώρι/Παντείχι 
Την δέκατη τρίτη νίκη σε δεκαέξι αγώνες πέτυχε την Κυριακή ο Νηλέας, επικρατώντας άνετα με 3-0 της ομάδας του Καλοχωρίου/Παντειχίου και παρέμεινε στην πρώτη θέση της ....
βαθμολογίας της Α2 κατηγορίας. Παράλληλα εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την ισοπαλία του Δύστου στα Κόσκινα και αύξησε στους τρεις βαθμούς τη διαφορά που χωρίζει τους δύο πρωτοπόρους. Η ομάδα μας προηγήθηκε στο 13ο λεπτό μετά από ωραία ενέργεια και σουτ του Παπαρήγα, αλλά παρά το γεγονός ότι απέδωσε πολύ καλό ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο δεν κατάφερε να αυξήσει το δείκτη του σκορ. Ευκαιρίες χάθηκαν από τους Γκούμα, Περιβολάρη, Ζωντό και Παπαρήγα, ενώ στο 35' κεφαλιά του Γκούμα βρήκε στο δοκάρι. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, στο 47' ο Γκούμας με εκτέλεση φάουλ πέτυχε το 2-0 και στο 53' μετά από εξαιρετική προσπάθεια του Παπαρήγα, ο Ζωντός διαμόρφωσε από κοντά το τελικό 3-0. Στο τελευταίο ημίωρο του αγώνα ο ρυθμός της ομάδα μας έπεσε και παρά τις ευκαιρίες το σκορ δεν άλλαξε. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν μόνο στο τελευταίο πεντάλεπτο του αγώνα και ανάγκασαν τον τερματοφύλακα του Νηλέα να κάνει δύο εντυπωσιακές αποκρούσεις.
Ο Νηλέας αγωνίστηκε με τους εξής ποδοσφαιριστές:
Κότσαρης Κ., Μπονός, Σαμαράς Στ. του Ε., Κότσαρης Σ. (70' Καρλής Γ.), Καρλής Α., Βογιατζής, Παπαρήγας, Μαστροκώστας (64' Μακρής), Περιβολάρης, Γκούμας, Ζωντός (79' Μυτάφης).
Την ερχόμενη Κυριακή η ομάδα μας αγωνίζεται εκτός έδρας με αντίπαλο την Αναγέννηση Ευρίπου.


ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ
Άνετη νίκη με σκορ 4-0 πέτυχε η ομάδα νέων του Νηλέα επί της Κύμης εξασφαλίζοντας έτσι την τρίτη θέση του ομίλου, μια αγωνιστική πριν το τέλος της πρώτης φάσης. Τα γκολ πέτυχαν ο Γιώργος  Καρλής στο 32' και στο 66' με πέναλντι, ο Κώστας Κότσαρης στο 51' και ο Τάσος Μαστροκώστας στο 57'. Στην εκπνοή του ημιχρόνου ο Μαστροκώστας εκτέλεσε πέναλντι που απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Κύμης, ενώ πέναλντι απέκρουσε στο 75' και ο δεκατριάχρονος τερματοφύλακας του Νηλέα Παναγιώτης Κότσαρης. Πιθανότατα στην επόμενη φάση η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει όπως και πέρυσι την Δροσιά, αυτή τη φορά στην έδρα του αντιπάλου.
Αγωνίστηκαν οι εξής: Κότσαρης Γ. του Ι. (55' Κότσαρης Π.), Ρουμελιώτης, Τζόκας, Σαμπάνης, Κότσαρης Γ. του Α., Κότσαρης Σ. (55' Καρλής Χ.), Ρέτσας, Καρλής Γ., Κότσαρης Κ., Μαστροκώστας (60' Κότσαρης Ι.), Καρλής Δ.

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΝΗΛΕΑ


 Μέσα σε πολύ ευχάριστο και ζεστό κλίμα, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή στο κέντρο "Villagio" στο Νεοχώρι, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Νηλέα. Με την παρουσία μελών του Δ.Σ., του προπονητή και των ποδοσφαιριστών της ομάδας, ανταλλάχτηκαν ευχές, συζητήθηκαν διάφορα θέματα, ενώ διάχυτη ήταν η αισιοδοξία ότι το 2012 ο Νηλέας θα πετύχει τον στόχο του, που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τα δύο "τυχερά' φλουριά κέρδισαν ο νεαρός τερματοφύλακας Γιώργος Κότσαρης και ο προπονητής Αργύρης Μαστραγγελής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: