Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Χ.-''ΚΡΙΕΖΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Χ=2-0''

Ο Ολυμπιακός Χαλκίδας δεν κατάφερε να συνεχίσει την καλή πορεία του με νίκες. Στα Κριεζά έχασε από μία πολύ καλή ομάδα, σαφώς ανώτερη από τον Ολυμπιακό, όπου επέβαλε τον ρυθμό της και διαμόρφωσε το τελικό σκορ 2-0.
Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα της Χαλκίδας τα πρώτα 15 λεπτά προσπάθησε να επιβάλλει τον ρυθμό της έχοντας την  κατοχή μπάλας, αλλά δεν απείλησε ουσιαστικά ποτέ τη γηπεδούχο.
 Η γηπεδούχος ομάδα έχοντας σύμμαχο τον πολύ δυνατό άνεμο μέσα σε δύο λεπτά έβαλε στην αντίπαλη ομάδα δύο γκολ με πολύ δυνατά σουτ, όπου ο τερματοφύλακας δεν ήταν σε θέση να αντιδράσει. Από εκείνη τη στιγμή, ο Ολυμπιακός αιφνιδιάστηκε και μη έχοντας επιθετικές λύσεις, δεν έκανε κάτι αξιόλογο.
Η ομάδα των Κριεζών δεν κινδύνεψε παρά στα τελευταία λεπτά από δυνατό σουτ του Μουρίκη, όπου ο τερματοφύλακας κατάφερε με άριστη απόκρουση να διώξει κόρνερ και δύο λεπτά αργότερα, μετά από κάθετη πάσα ο ίδιος παίχτης δεν κατάφερε να βάλει τη μπάλα στα δίχτυα σε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα, παρά συγκρούστηκαν οι δυο τους. Αυτές ήταν και οι μοναδικές ευκαιρίες του Ολυμπιακού.
Από την ομάδα της Χαλκίδας, αυτοί που διασώθηκαν ήταν οι νεαροί του, Βογιατζής, Νιάφας.
Διαιτητής: ΦΩΤΗΣ ΣΤ. (ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΔΗΜ. – ΔΑΝΙΗΛΙΔΗΣ Δ.)
ΚΡΙΕΖΑ (Γ. Ποδαράς): Χατζημαρινάκης, Στανόγεβιτς, Ζωγογιάννης, Χριστοδούλου, Τσιρώνης (60′ Καϊτίδης), Αντώνενας, Καρβούνης (78′ Στυλίδης), Μπιτσάνης, Ασίκογλου (85′ Λαγός), Σιλεβίστας και Τηλιόπουλος.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Χ. (Δ. Ακριτίδης): Ευαγγελινός, Δαριβέρης, Μπισμπικόπουλος, Βλέτσας (63′ Νιάφας), Ομόρντια, Τζάβρας, Τζαφέρος (45′ Βογιατζής), Τρίκκας, Μπαϊμπάκης, Μουρίκης Καρατζάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: