Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΟΝΤΑΡΟΣ -ΠΡΟ- Τ.Α ΧΑΝΙΩΝ


Στις 7 Απριλίου 2012 ο ΠΡΟ.Τ.Α. Χανίων (Σύλλογος Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων) διοργανώνει μεγάλη Κρητική βραδιά στο κέντρο "ΚΟΝΤΑΡΟΣ".
Η βραδιά είναι αφιερωμένη στον Χανιώτη καλλιτέχνη ΜΑΝΩΛΗ ΚΟΝΤΑΡΟ σε μια εκδήλωση τιμής και εκτίμησης για την προσφορά του στην διάδοση της κρητικής μουσικής παράδοσης. Είναι ταυτόχρονα μια βραδιά ευαισθητοποίησης γύρω από τα τροχαία δυστυχήματα και στις συνέπειες που υπάρχουν από αυτά.
Ο Μανώλης Κονταρός μέσα από την εμπειρία ζωής που είχε εξ αφορμής του προσωπικού του τροχαίου δυστυχήματος που του επισυνέβη πριν από 16 μήνες, γίνεται σταυροφόρος ενάντια στην χρήση του αλκοόλ από τους οδηγούς τροχοφόρων οχημάτων.
Συναθροίζει το ήθος του, την καλλιτεχνική του επάρκεια, την βιωματική του εμπειρία στις δράσεις του ΠΡΟ.Τ.Α. και όλης της σκεπτόμενης κοινωνίας προκειμένου να ξεριζωθεί η χρήση αλκοόλ από τα έθιμα της Κρήτης σε ότι αφορά τους οδηγούς τροχοφόρων οχημάτων.
Σύνθημά μας: ΟΛΟΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ, ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΙΝΕΙ, Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΙΣΩ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε πάντα ότι μια ζεστή αγκαλιά μας περιμένει πίσω στο σπίτι.

Χανιά 29-3-2012
Από τον ΠΡΟ.Τ.Α. Χανίων
Σύλλογος για την Πρόληψη Τροχαίων
 Ατυχημάτων

Δεν υπάρχουν σχόλια: