Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

ΝΗΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ < ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ >


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Δ.Σ. του Νηλέα Νεοχωρίου βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να καταγγείλει τα θλιβερά γεγονότα που διαδραματίστηκαν την περασμένη Κυριακή στο γήπεδο Αλιβερίου, μετά το τέλος του αγώνα νέων Νηλέας – Ακαδημία/Απόλλων Ερέτριας. Με λέξεις δεν μπορούμε να αποτυπώσουμε τις σκηνές βίας και τρόμου που βιώσαμε και που ανάλογες βλέπουμε μόνο σε τριτοκοσμικές χώρες. Όταν ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη της αναμέτρησης, περίπου είκοσι οπαδοί της Ερέτριας, εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, επιτέθηκαν με αγριότητα, χτύπησαν και τραυμάτισαν νεαρούς ποδοσφαιριστές καθώς και παράγοντες της ομάδας μας. Στη συνέχεια και ενώ τα πράγματα για λίγο ηρέμησαν, στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου επιτέθηκαν και χτύπησαν δύο ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας, φιλάθλους και γονείς ποδοσφαιριστών.
Για τα γεγονότα που αναφέρουμε, επικαλούμαστε τη μαρτυρία του Προέδρου και του Γενικού Γραμματέα της Ε.Π.Σ. Ευβοίας, κ.κ. Γιάννη Παπακωνσταντίνου και Κώστα Κιούση, οι οποίοι ήταν παρόντες στη διάρκεια των επεισοδίων.
Η Ε.Π.Σ. Ευβοίας και η επιτροπή Παιδικών Πρωταθλημάτων διοργανώνουν αποδεδειγμένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα υποδομής στη χώρα μας. Είναι άδικο η προσπάθεια αυτή να υπονομεύεται από λίγους ανεγκέφαλους.  Γνωρίζουμε ότι η διοργανώτρια αρχή είναι κάθετα αντίθετη σε τέτοιου είδους συμπεριφορές και πιστεύουμε ότι οι υπαίτιοι θα τιμωρηθούν αυστηρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: