Κυριακή 13 Μαΐου 2012

ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ 1-0


Με τον καλύτερο τρόπο εκμεταλλεύτηκε τα «στραβοπατήματα» Πιερικού και ΑΕΛ Καλλονής ο Πανσερραϊκός, ο οποίος επικρατώντας 1-0 του Ηρακλή Ψαχνών στις Σέρρες για την 31η πρώτη αγωνιστική της Football League, μείωσε στους τρεις βαθμούς από την τελευταία προνομιούχο θέση που εξασφαλίζει εισιτήριο για τα play offs ανόδου.
Τα «λιοντάρια» βρυχήθηκαν με τον Σαμπέγκου Μπανγκουρά στο 44΄ ξετυλίγοντας έτσι τόσο το ανέλπιστο δώρο του Θρασύβουλου ο οποίος δραπέτευσε με το «διπλό» από την Κατερίνη, όσο και την… αγγλική ισοπαλία της ΑΕΛ με την Αναγέννηση Γιαννιτσών στην Καλλονή (3-3), καθώς μένοντας για έκτο σερί ματς χωρίς ήττα (5-1-0) «φλερτάρουν» πλέον με την 6η θέση.
Από την άλλη, η ομάδα της Εύβοιαςμπορεί να γνώρισε την τρίτη της ήττα στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, ωστόσο με το μαξιλαράκι του +5 από την επικίνδυνη ζώνη, παραμένει… βολεμένη, κρατώντας παράλληλα την τύχη στα… πόδια της!
Από εκεί και πέρα η αναμέτρηση, όχι μόνο δεν διεκδίκησε σε κανένα σημείο της δάφνες ποιότητας, αλλά ήταν ακατάλληλη για ξενύχτηδες, από τη στιγμή που το αριστερό χέρι του… Κάπτεν Χουκ αρκούσε για να μετρηθούν οι ευκαιρίες, αλλά και οι υποψίες αυτών!
Οι ποδοσφαιριστές του Μιχάλη Γρηγορίου είχαν την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο όλες οι επιθετικές τους πρωτοβουλίες έπεφταν πάνω στο αμυντικό τοίχος που είχαν χτίσει οι φιλοξενούμενοι μπροστά από την εστία τους! Στο μοναδικό ωστόσο ρήγμα που δημιουργήθηκε, ένα λεπτό πριν εκπνεύσει η κανονική διάρκεια του πρώτου 45λεπτου, ο Μπανγκουρά κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα, με αποτέλεσμα οι Σερραίοι στην επανάληψη να βρουν περισσότερους χώρους, ενώ χωρίς να απειληθούν μάλιστα στο ελάχιστο, θα μπορούσαν να αποφύγουν τα «καρδιοχτύπια» από το «εύθραυστο» 1-0!
Αυτά τελικά ωστόσο δεν μετατράπηκαν σε έμφραγμα καθώς ο Κουτζαβασίλης πέρασε ένα από τα πιο ήσυχα απογεύματα της καριέρας του…
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Κουτζαβασίλης, Ντιόγκο, Σαλαμαστράκης, Καρασαλίδης, Τριανταφύλλου, Τάντιτς (78' Γέσιτς), Κόντος (72' Τσαούσης), Ανάκογλου (58' Ντα Κόστα), Μπανγκουρά, Παρασκευαϊδης, Κιάσσος, Κόντος.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Τόλιος, Ζουλιώτης, Γιώτας, Γκότοβος, Σανόκο, Μπακομήτρος, Πλάτανος, Ποκόνγκ, Θάνος, Αλεξάντροβιτς (84' Μπαλαμπάνης), Ντελέκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: